Maakt het leven mooier

Yes! Bridgerton kondigt eerste details vierde seizoen aan

En we krijgen meteen een sneak peek!

Dearest gentle reader... Terwijl wij nog aan het nagenieten zijn van de romantische escapades van Penelope en Colin uit seizoen 3, komt Netflix alweer met geweldig nieuws: het vierde seizoen is officieel aangekondigd! De main character in deze verhaallijn? Niemand minder dan Benedict Bridgerton.

Benedict Bridgerton

In een officieel statement doet Netflix alvast het één en ander uit de doeken over het vierde seizoen. "Een onvergetelijk gemaskerd bal komt richting Mayfair - en daarmee ook Benedict als lead van Bridgerton seizoen 4", verklappen ze. "Dat klopt, de man die ooit vanuit de hoek van de balzaal stond te blaten, staat op het punt het middelpunt van de huwelijksmarkt te worden terwijl hij op zoek gaat naar een mysterieuze vrouw genaamd The Lady in Silver." Liefde én een vleugje mysterie? Wij kunnen nu al niet wachten.

Ook de acteur die Benedict speelt, Luke Thompson, geeft alvast een tipje van de sluier over wat we van 'zijn' seizoen kunnen verwachten. “Benedict is altijd een beetje verdwaald geweest – of vrij, afhankelijk van hoe je het wilt bekijken. Maar nu probeert hij iets stevigers in zichzelf te vinden,' vertelt hij. Oh my!

Uitvoerend producent Jess Brownell geeft aan ontzettend veel zin te hebben in deze nieuwe 'levensfase' voor Benedict. "Het voelde belangrijk om hem eerst de ruimte te geven zichzelf volledig te ontdekken voordat hij tot rust kwam", vertelt ze aan Tudum. "Hij is iemand die veel wil, en we wilden hem een ​​groot leven zien leiden voordat hij zich in de settle-modus begeeft."

Releasedatum Bridgerton seizoen 4

We kunnen goed snappen dat je inmiddels al helemaal warmgedraaid bent voor dit nieuwe seizoen. Helaas hebben we nog wel enigszins slecht nieuws: hoewel we al wél weten dat seizoen vier opnieuw uit acht afleveringen zal bestaan, is er over de releasedatum is nog niks bekend gemaakt. Verwacht wordt dat dit in ieder geval niet eerder dan 2026 zal zijn. Zucht... tot die tijd moeten we dan maar de eerste drie seizoenen opnieuw bingewatchen. Ook geen straf!

Bron: Netflix | Beeld: Liam Daniel / Netflix