Maakt het leven mooier

Zien: Jennifer Lopez viert verjaardag met Bridgerton-themafeest

The diamond of the season is gevonden!

Jennifer Lopez mocht deze week 55 kaarsjes uitblazen. En, zoals het een diva extraordinaire betaamt, ging dat gepaard met behoorlijk wat va-va-voom. J.Lo vierde haar verjaardag namelijk met een groot feest in Bridgerton-thema. Op haar Instagram deelt ze - ietwat jaloersmakende - beelden van de sprookjesachtige avond.

Bridgerton party

"Dearest Gentle Reader… And a splendid evening was had by all", schrijft Jennifer bij de video van haar Bridgertonfeest. En dat zijn geen sobere festiviteiten: de avond is compleet met witte koets, Regency gownsstrijkorkest en klassieke ballroom-dans. Stralend middelpunt op de beelden is natuurlijk J.Lo zelf, die tussen het dansen, vieren en kaarsjes uitblazen ook nog eens tijd heeft om haar gasten te vermaken met een klein optreden.

Jennifer draagt een werkelijk betoverende jurk met gouden details, die zo uit de garderobe van Queen Charlotte afkomstig zou kunnen zijn. En een koningin is natuurlijk niks zonder gouden troon, maar ook daar is gelukkig voor gezorgd.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Steun van fans

Opvallend is natuurlijk wel dat echtgenoot Ben Affleck niet op de beelden te zien is. Er gaan al langer geruchten dat de twee niet meer bij elkaar zouden zijn, en het verkopen van hun miljoenenvilla voedde die geruchten alleen maar meer.

Ook de boodschap die Jennifer op haar Instagram deelt, hint erop dat de zangeres een emotionele tijd doormaakt. In een uitgebreid bericht vertelt ze dat haar verjaardag met een lach en een traan is verlopen, en bedankt ze haar fans voor alle steun en liefde die ze van hen ontvangt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

"Ik heb al jullie verjaardagswensen, mooie video's en berichten van over de hele wereld gezien, gisteravond en vanochtend. Ik heb gelachen, geglimlacht, een paar tranen gelaten", schrijft ze. "Ik heb zoveel liefde voor jullie allemaal. Ik wil dat jullie weten dat JULLIE mijn grootste cadeau zijn op mijn verjaardag. Naast mijn familie en vrienden zijn jullie er altijd voor me geweest, in goede en slechte tijden. Ik kan altijd op jullie rekenen. En jullie kunnen ook altijd op mij kunnen rekenen. Dank voor jullie zorg, begrip, trouw en vooral liefde. 🤍"

Ben Affleck en Jennifer Lopez

Ben en Jennifer ('Bennifer'), hebben al een behoorlijk tumultueuze relatie achter de rug. De twee Hollywood-sterren waren van 2002 tot 2004 ook al samen, en stonden zelfs ook het punt om te trouwen. Maar vlak voor de bruiloft stelden zij hun grote dag uit, en enkele maanden later bevestigden zij het einde van hun relatie.

In 2021 sloeg de vonk weer over, en een jaar later stapte het koppel (eindelijk, maar toch) in het huwelijksbootje. Hoewel het verhaal daarmee een sprookjesachtige afloop leek te krijgen, voelt dat nu toch een beetje te mooi om waar te zijn. Want terwijl Jen haar 55e verjaardag vierde met vrienden en familie, werd Ben gespot in de straten van LA, zónder trouwring om zijn vinger. Wij bleven tot nu toe altijd duimen voor een goede afloop, maar inmiddels is het maar de vraag of die nog gaat komen...

Bron: Instagram @jlo, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld