Maakt het leven mooier

One More Time: Britney Spears' memoires worden verfilmd

'Stay tuned', hint de popprinses.

Britney Spears performs at the Open Air Theatre in Scarborough

Vorig jaar verscheen het langverwachte boek The Woman In Me, over het reilen en zeilen van Britney Spears. Van de druk die zij ervoer als kindsterretje, tot de abortus die zij onderging tijdens haar relatie met Justin Timberlake en natuurlijk de gewraakte curatele van haar vader – Brit was ongekend openhartig. En nu krijgt dat verhaal nog een staartje, want er schijnt een film van te komen!

Britney Spears

Ze haalt tegenwoordig vooral de headlines door in nietsverhullende bikini's rond te dansen op sociale media, maar het is niet te ontkennen dat Britney Spears jarenlang furore maakte als princess of pop.

In haar memoires, The Woman in Me, deed zij echter uit de doeken hoe weinig controle ze eigenlijk had over haar leven. En dat deed flink wat stof opwaaien! Zelf stelde la Spears naar aanleiding van alle ophef in de media: "Het is een boek waarvan ik eigenlijk niet wist dat het geschreven moest worden. Hoewel sommige mensen beledigd kunnen zijn, heb ik er voor een betere toekomst allerlei dingen mee af kunnen sluiten. Ik hoop dat ik bij anderen, die zich gekwetst of niet begrepen voelen, de pijn kan verlichten.”

Film

En nu komt er dus een biopic over de popprinses, zo weet Variety te melden. Studio Universal Pictures zou de rechten opgekocht hebben, met Wickeds regisseur Jon M. Chu en producer Marc Platt aan het roer.

Volgens Variety was er een ware strijd losgebarsten rond deze filmrechten, en kwam Universal na een pittige veiling als winnaar uit de bus. Niet heel gek op zich, want het boek was vorig jaar een absolute bestseller. In de Verenigde Staten alleen al verkocht Brit-Brit zo'n 2,5 miljoen exemplaren, en uitgeverij Simon & Schuster liet weten dat het audioboek hun best verkochte exemplaar aller tijden was. Dat Universal Pictures hiermee een kaskraker in handen heeft, lijkt dan ook al vast te liggen.

'Geheim project'

Ook Britney zelf leek het nieuws te bevestigen via sociale media. Zo deelde zij via X, voorheen Twitter, het bericht dat ze aan een 'geheim project' werkte met Marc Platt.

https://twitter.com/britneyspears/status/1819058008128708721

"Hij heeft altijd mijn favoriete films gemaakt", deelde Britney, met daarbij een geheimzinnige "Stay tuned!"

Meer informatie over het project is nog niet vrijgegeven, hoewel we gokken dat dit slechts een kwestie van tijd zal zijn. Wie weet wat voor saillante details er in deze aankomende film nog naar buiten komen. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: AD.nl, Variety | Beeld: NL Beeld

Celebrity
  • Beeld: NL Beeld