Maakt het leven mooier

Ye-hes! Vanaf déze datum keert Gooische Vrouwen terug

Dit najaar kunnen we eindelijk weer genieten van de avonturen vol glamour en schandalen van de dames!

We konden ons geluk niet op toen bekend werd dat de iconische serie Gooische Vrouwen na jarenlange afwezigheid eindelijk terug zou keren op de buis. We hebben even moeten wachten en ons geduld was bíjna op, maar vanmorgen kwam het heugelijke nieuws naar buiten: dit najaar keren de dames uit het Gooi eindelijk terug!

Terugkeer

Onlangs werd het heuglijke nieuws bekendgemaakt dat er na dertien jaar een gloednieuw seizoen van Gooische Vrouwen komt. Videoland deelde laatst al de eerste beelden van Martin Morero en Tante Cor en van Cheryl Morero. En nu weten we ook wanneer de serie op Videoland verschijnt!

Maak je borst maar nat, want op 27 oktober is het zover. "Jaaa 💖 Vanaf 27 oktober zijn Cheryl, Claire, Anouk en Roelien terug als vanouds met een gloednieuw seizoen Gooische Vrouwen! Zet dit GROOT in je agenda 🥂", zo luidt de aankondiging op de Instagram van Videoland.

De serie

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit ‘t Gooi en was van 2005 tot en met 2009 op televisie. Daarna volgden twee films, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken. Het zijn daarmee twee van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia. We verheugen ons nu al op oneliners van Cheryl Morero als "Wat is dat nou voor service. U snapt toch wel dat ik geen 25 dozen champagne in mijn Porsche krijg?"

De hoofdrollen werden gespeeld door Linda de Mol (Cheryl), Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk), Annet Malherbe (Willemijn) en Lies Visschedijk (Roelien).

Enthousiaste cast

De cast en crew van Gooische Vrouwen vond het geweldig om weer samen te komen voor de opnames. "Het is geweldig om allemaal weer bij elkaar te komen en samen in de karakters te duiken waarvan heel Nederland zich nog steeds afvraagt hoe het vandaag de dag met ze gaat", deelde Will Koopman – die net als de vorige seizoenen de regie voor haar rekening neemt. "De eerste draaidagen waren natuurlijk even wennen en ook spannend, maar het Gooische Vrouwen-gevoel is weer als vanouds.”

Ook Linda de Mol vond het fantastisch om weer te mogen draaien voor Gooische Vrouwen. "Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van Gooische Vrouwen heb ik echt gemist. Om tien jaar na de laatste film weer met z’n allen op de set te staan voelt als thuiskomen", zei ze. "Het leven van Cheryl heeft niet stilgestaan, maar ze blijft natuurlijk altijd een echte Gooische vrouw. Heerlijk om weer in dit personage te duiken."

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld