Maakt het leven mooier

Fabulous Friday: maak 2x kans op een huidverzorgingsset van Celenes by Sweden

Zin om je huid een gezonde, frisse boost te geven? Dan zijn de huidverzorgingsproducten van Celenes by Sweden met natuurlijke planten en thermaal water onmisbaar. Wij mogen 2 heerlijke sets weggeven!

De perfecte huidverzorging combineren met de kracht van de natuur? Dat doe je met de producten van Celenes by Sweden! Dit Zweedse merk, geïnspireerd door de Scandinavische natuur, staat voor pure en effectieve huidverzorging. Deze week geven wij twee Thermal verzorgingssets van Celenes by Sweden weg, voor een gezonde en stralende huid.

Celenes by Sweden

In Zweden draait alles om balans, en dat merk je direct in de producten van Celenes by Sweden. Het merk omarmt het Scandinavische motto lagom, wat zoveel betekent als ‘niet te veel, niet te weinig’. Hun huidverzorgingsproducten zijn ontwikkeld met respect voor de natuur én zijn volledig vegan. Celenes by Sweden combineert thermaal water met biologische plantenextracten om de huid te voeden, te beschermen en te verfrissen, zonder concessies te doen aan kwaliteit en zuiverheid. Alle producten zijn vrij van siliconen, parabenen, alcohol en andere ongewenste toevoegingen, en bovendien worden ze niet getest op dieren. Zo kun je zorgeloos genieten van een stralende huid!

Thermal Huidverzorging

De huidverzorgingsset die wij weggeven bevat vijf musthaves uit de Thermal-lijn van Celenes by Sweden, plus een hydraterend serum met hyaluronzuur. Thermaal water is het geheime wapen van de Thermal-lijn, boordevol mineralen die de huidbarrière ondersteunen en de huid intens hydrateren.

Allereerst is er het Thermal Micellar Reinigingswater. Deze reiniger verwijdert make-up en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Dankzij bisabolol, afkomstig uit kamilleolie, heeft het water ook een kalmerende werking.

De Thermal Foaming Gel biedt een diepe, maar milde reiniging die je huid verfrist en verzacht. Kamille- en camelia-extracten werken ontstekingsremmend, terwijl komkommer- en citroenextracten de huid revitaliseren.

Voor de hete zomerdagen is de Thermal Mineral Roll-on Deodorant Whitening Effect onmisbaar. Deze deodorant voorkomt ongewenste geurtjes zonder de poriën te verstoppen en is vrij van aluminium en alcohol.

De Thermal Gel Gezichtscrème is een hydraterende en revitaliserende crème die je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Rode algen helpen fijne lijntjes en rimpels te verminderen, voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Het Thermal 3-in-1 Masker is een multitasker die als reiniger, scrub en masker in één werkt. Het verwijdert dode huidcellen, reinigt de poriën en reguleert de talgproductie, voor een perfect uitgebalanceerde teint.

Tot slot bevat de set het 2% Hyaluronic Acid + Ferment Active Gojiberry Serum. Dit krachtige serum hydrateert de huid intens dankzij hyaluronzuur en beschermt tegen schadelijke invloeden met vitamine C uit gojibessen. Ideaal om je huid een boost te geven!

Winnen

Ben jij toe aan een verfrissende huidverzorgingsroutine met Celenes by Sweden? Vul hieronder je gegevens in en maak kans op 1 van de 2 prachtige verzorgingspakketten!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 30 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR Agency en Celenes by Sweden zullen delen als je wint.