Maakt het leven mooier

Kroonprins Hussein deelt aandoenlijke foto met zijn pasgeboren dochtertje

Begin augustus werden de Jordaanse kroonprins Hussein en zijn vrouw Rajwa ouders van hun eerste kindje, Iman. En dat de prins helemaal in zijn element is als vader, blijkt wel uit een prachtige nieuwe foto die hij deelt.

De Jordaanse kroonprins Hussein en prinses Rajwa leven al even op een roze wolk sinds de geboorte van hun dochtertje prinses Iman. Hoog tijd voor de kersverse vader om zijn volgers te verblijden met een nieuw kiekje van hem en de kleine spruit!

Hussein en Iman

"‏With my precious one", schrijft de kroonprins op zijn Instagram. Daarbij deelt hij een zoet kiekje waarop hij zijn pasgeboren dochtertje in zijn armen houdt. De kleine Iman draagt een schattig roze pakje en bijpassend mutsje, gedecoreerd met girafjes. Hussein zelf is te zien in een militair uniform. Enne, één ding is duidelijk: de vaderlijke liefde spat ervanaf!

Kersverse (groot)ouders

Na een prachtige royal wedding vorig jaar en enkele ultraglamoureuze kiekjes van de hoogzwangere prinses, was het begin deze maand dan eindelijk zover! Op 3 augustus beviel prinses Rajwa van hun dochtertje. "We zijn enorm dankbaar voor de voorspoedige geboorte van onze dochter en voor de gezondheid van mijn geliefde vrouw, Rajwa", liet Hussein destijds weten. "Onze oprechte dank aan onze familie en het Jordaanse volk voor hun lieve wensen, die ons diep hebben geraakt tijdens deze bijzondere momenten." Ahw!

Koning Abdullah en koningin Rania met hun pasgeboren kleindochter (Beeld: Royal Hashemite Court / NL Beeld)

De geboorte van de kleine prinses Iman betekent ook dat koning Abdullah en koningin Rania in één klap opa en oma geworden zijn. Koningin Rania deelde via sociale media al een kort bericht over de geboorte van haar kleindochter. “Gefeliciteerd Hussein en Rajwa, en moge God jullie levens vullen met zegeningen en geluk”, viel er onder andere te lezen. Lief! Wij durven te wedden dat de trotse grootmoeder haar geluk niet op kan met deze jongste royal telg.

Naam Iman

Hoewel prins Hussein en prinses Rajwa de betekenis achter de naam van hun dochtertje nog niet hebben bevestigd, lijkt het waarschijnlijk dat ze zich hebben laten inspireren door hun familie. Ook Husseins jongere zusje draagt namelijk de naam Iman. Het is een Arabische naam die "geloof" of "overtuiging" betekent.

Bron: Instagram @alhusseinjo | Beeld: NL Beeld