Maakt het leven mooier

Jennifer Lopez vraagt definitief echtscheiding aan van Ben Affleck

Helaas is het nu toch echt voorbij tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck. Na een huwelijk van ongeveer twee jaar, gaat het stel nu definitief uit elkaar. Jen heeft een verzoek ingediend bij de rechtbank om van de acteur te scheiden.

Verdrietig nieuws voor Jennifer Lopez en haar man Ben Affleck: hun romance lijkt nu toch écht (opnieuw) tot een einde te komen. Al langer leek het erop dat er trouble in paradise was, maar nu bevestigen Amerikaanse media definitief waar we al bang voor waren.

Geruchten

Het was al een tijdje onrustig rond het stel. Hier en daar hoorden we al wat geruchten voorbij komen over een eventuele relatiebreuk. De miljoenenvilla in Beverly Hills werd te koop gezet, de twee brachten hun huwelijksdag niet samen door en Ben ontbrak op de 55ste verjaardag van Jennifer. Vandaag is het helaas officieel geworden. De twee gaan inderdaad uit elkaar. De zangeres heeft een verzoek ingediend bij de rechtbank om te scheiden van de acteur.

Jeugdliefdes

Het populaire Hollywood-duo trouwde in juli 2022 in Las Vegas. Dit is achttien jaar later nadat hun eerste relatie spaak was gelopen. Ze kregen de naam 'Bennifer'. En net als in 2002, stonden ze weer opnieuw vol in de schijnwerpers.

Jennifer Lopez en Ben Affleck in 2002 op de set van Jersey Girl (Beeld: NL Beeld)

Ze leerden elkaar ooit kennen op de set van de film Gigli. De twee werden smoorverliefd. De acteur vroeg Jennifer datzelfde jaar in november nog ten huwelijk. Uiteindelijk ging dit feestje niet door, enkele dagen voor de bruiloft, wat zou gaan plaatsvinden in september 2003, zegde ze het af. En daarop volgde in 2004 een breuk.

De wereldster trouwde vervolgens met zanger Marc Anthony en Ben met actrice Jennifer Garner. Beide huwelijken zijn stukgelopen.

Pijnlijk moment

Volgens TMZ heeft Jennifer in de documenten die zij heeft aangeleverd 26 april als scheidingsdatum opgegeven. Het is de twee dus gelukt om de scheiding vier maanden stil te houden.

Het stel trouwde destijds op 16 juli in 2022, maar gisteren, 20 augustus, de dag waarop het nieuws naar buiten is gekomen, is ook een 'bijzondere' dag voor de twee... Op deze datum twee jaar geleden vond namelijk hun enorme en meer traditionele huwelijksceremonie die ze in Georgië hielden plaats. Helaas mocht het net geen tweejarig jubileum worden.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld