Maakt het leven mooier

Ha! Alexia doet een 'royal staredown' met Rico Verhoeven

Vorig jaar keuvelde kickbokser Rico Verhoeven nog met de koning, en dit jaar ging hij voor een heuse 'staredown' met niemand minder dan prinses Alexia tijdens de GP van Zandvoort. En wie daar als winnaar uit de bus komt? Daar heeft graaf Claus-Casimir een duidelijke mening over!

Afgelopen weekend stond Zandvoort in het teken van de Grand Prix, en uiteraard was ons eigen koningspaar van de partij, samen met Alexia. Alhoewel - de prinses leek niet alleen oog te hebben voor de races, maar ook voor niemand minder dan kickbockser Rico Verhoeven.

Grand Prix

Het was druk in het VIP-gedeelte van de Grand Prix. De Oranjes waren in groten getale aanwezig. Naast koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Alexia, werden ook graaf Claus-Casimir, prinses Margriet, prins Bernhard en prinses Annette werden op het circuit gespot. Daarnaast konden de royals in de VIP-ruimte lekker keuvelen met de aanwezige BN'ers.

En hoewel er natuurlijk naar de race werd gekeken, werd er onderling ook lekker gekletst. Rico Verhoeven plaatst op zijn Instagram namelijk dat hij – naast een onderonsje met dj's Armin van Buuren, Martin Garrix en coureur Daniel Ricciardo – ook een royal 'staredown' met prinses Alexia heeft gehad.

Vorig jaar

Op de foto's zien we eerst nog een lachende Rico en Alexia, maar op de laatste foto neemt Rico een serieuze houding aan en kijkt hij indringend naar de prinses, die er niet echt van onder de indruk lijkt te zijn. Tot overmaat van ramp duikt neefje Claus-Casimir op in de reacties, en schrijft hij: "Je hebt de staredown niet gewonnen van Alexia!" Ha!

Vorig jaar ging Rico nog het 'gevecht' aan met de koning himself tijdens de Grand Prix. "Toen Zijne Majesteit de Koning de koning van het kickboksen vernederde', schreef Rico toen bij een serie foto's op Instagram. Op die beelden zagen we dat Willem-Alexander hem zogenaamd een kickbokstrap geeft. Het 'gevecht' eindigde destijds in een 'koninklijk gelijkspel'.

Bron: Nouveau, RTL Boulevard, Instagram @ricoverhoeven | NL Beeld