Maakt het leven mooier

Prinses Stéphanie straalt bij doop eerste kleindochter

In april vorig jaar verwelkomden Louis en Marie Ducruet hun eerste dochtertje, Victoire. Inmiddels is hun tweede spruit op komst, maar dit weekend moest er nog een belangrijke gelegenheid plaatsvinden: de doop van de kleine Victoire! Uiteraard was prinses Stéphanie hier ook bij aanwezig, en de oma straalde van trots.

Prins Albert, prinses Charlene en prinses Stéphanie met onder anderen Camille Gottlieb, Louis Ducruet en Marie Ducruet, april 2024

Bijna anderhalf jaar lang hebben ze erop moeten wachten, maar afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de kleine Victoire Ducruet, de eerste kleindochter voor prinses Stéphanie, werd namelijk gedoopt in het bijzijn van tous de Grimaldi's.

Trotse ouders

Begin april 2023 was er reden tot grote vreugde in Monte Carlo: toen werden Louis en Marie Ducruet namelijk ouders van hun eerste kleine spruit. Overigens ging oom Albert er destijds met het grote nieuws vandoor, maar ach. Dat mocht de pret niet drukken.

Inmiddels is Marie in verwachting van hun tweede dochter, maar er moest nog een belangrijke ceremonie afgevinkt worden: de kleine Victoire werd afgelopen weekend namelijk gedoopt! Via Instagram hebben de trotse ouders enkele kiekjes gedeeld van de grote dag.

Doop

Op de foto's is te zien hoe het stel stralend van geluk poseert met hun dochter in de kerk. Vervolgens volgen kiekjes met Camille Gottlieb en Michaël Ducruet (Louis' halfzus en halfbroer), en nog een grootse familiefoto op de trappen van de kerk. Uiteraard staan Louis en Marie hierbij prominent in beeld, glundert ome Albert op de tweede rij van trots, en is ook prinses Stéphanie van de partij.

Voor de gelegenheid ging de glowing mom gekleed in een crèmekleurige japon met matchende hakken, en zien we dat zélfs prinses Stéphanie een suikerzoet, lichtblauw japonnetje draagt. Een hele stap voor de prinses, die we toch een stuk vaker zien in haar stoere business-pakken.

Zusje

Binnenkort krijgt de jonge Victoire er nog een zusje bij, zo verklapten haar ouders eind juli in een set prachtige foto's op Instagram. "Het wordt een...MEISJE!", schreven zij destijds.

Wanneer de tweede spruit precies verwacht wordt, is niet duidelijk. Toen ze het grote nieuws medio juni dit jaar bekendmaakten, hintten ze erop dat ze nog dit jaar gezinsuitbreiding verwachten. Aan die prachtige baby bump van Marie te zien, kan het niet héél lang meer duren. Wij zetten de beschuiten en muisjes vast klaar...

Royalty
  • Instagram @MarieDucruet, Tatler
  • NL Beeld