Maakt het leven mooier

Meghan Markle en Prins Harry pronken in crème voor intiem event met Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres

Meghan Markle en Prins Harry vergezelden vrijdagavond een aantal van hun A-list vrienden uit Montecito voor een bijeenkomst in een nieuwe boekwinkel genaamd 'Godmothers' in Summerland, Santa Barbara. De naam van de winkel is een zoet eerbetoon aan een eerdere uitspraak van niemand minder dan Harry himself.

Harry and Meghan

De hertog en hertogin van Sussex maakten een stijlvolle entree voor de literaire avond en arriveerden in een strakke Range Rover. Het echtpaar kleurde voor de gelegenheid crèmekleurig, waarbij Meghan een Ralph Lauren-broek met wijde pijpen en een prachtige tanktop droeg. Ze maakte haar ensemble af met haar diamanten tennishalsketting van Logan Hollowell en delicate gouden armbanden. Prins Harry verscheen in een matchend linnen overhemd, chino en lichtbruine suède loafers.

Invloedrijke vrouwen

Naast Oprah Winfrey, mede-inwoner van Montecito en goede vriendin, kregen de Sussexes ook gezelschap van cabaretier Ellen DeGeneres en haar vrouw Portia de Rossi, en Netflix CEO Ted Sarandos. Het evenement werd gehouden ter ere van Hollywood-literair agent Jennifer Rudolph Walsh en cosmetica-ondernemer Victoria Jackson. Op het evenement bracht de hertog van Sussex hulde aan zijn vriendin en 'belangrijkste mentor' Oprah.

Koninklijk 

De gerenommeerde presentatrice speelde een cruciale rol in de beslissing van het echtpaar om afstand te doen van hun koninklijke taken en naar Amerika te verhuizen. Tijdens hun onthullende interview in 2021 legden ze hun kloof met de koninklijke familie bloot.

Oprah zou haar bijnaam hebben gekregen nadat ze had geholpen bij de lancering van het eigen boek van de prins, Spare. Daarin wordt de kloof tussen Harry en zijn vader, koning Charles, en broer William verder verdiept, meldt Express. In het boek doet Harry zijn verhaal over de spanningen, meningsverschillen en regelrechte geschillen binnen het gezin.

'Fairy godmother'

Toen Haz en Megs naar Amerika verhuisden, waren Walsh, Jackson en Winfrey een paar van de belangrijke figuren die hen steun aanboden. Bij de lancering van Spare noemde prins Harry het trio zijn 'fairy godmothers', naar de bekende goede feeën uit het sprookje Assepoester. Hij wist niet dat hij anderhalf jaar later in een Californische boekwinkel genaamd “Godmothers" zou staan, als eerbetoon aan deze uitspraak, aldus de Mail.

Tijdens het evenement leek het hertogelijk paar op hun gemak tussen hun vrienden en collega's, terwijl ze dansten op de deuntjes van popster Chappell Roan en toespraken hielden voor de andere A-listers.

Een mooi uitstapje voor het hof van Montecito!

Celebrity
  • HELLO, Daily record
  • NL Beeld