Maakt het leven mooier

Rachel Hazes doet ontroerend eerbetoon aan André: 'Je wordt zo ontzettend gemist'

Het is vandaag precies twintig jaar geleden dat André Hazes overleed aan een hartstilstand. Rachel deelde gisteren een ontroerend bericht over het verlies van haar geliefde echtgenoot. "Twintig jaar en het is eigenlijk niet te geloven hoe snel de tijd is gegaan. Je wordt zo ontzettend gemist."

Hazes

Ieder jaar komen André Hazes-fans massaal samen bij de concertreeks Holland Zingt Hazes. Rachel laat weten dat ze blij is dat ze André nog altijd kan eren tijdens deze concertreeks en met Casa Hazes, haar brasserie in Spanje. "Lieve schat, morgen is het alweer 20 jaar geleden dat jij plotseling overleed", deelt Rachel op Instagram. "Twintig jaar en het is eigenlijk niet te geloven hoe snel de tijd is gegaan. Je wordt zo ontzettend gemist. Niet alleen door mij, maar ook door jouw trouwe publiek."

Vier het leven

Rachel heeft met haar team besloten om Casa Hazes voor één keer extra te openen om haar man te herdenken. "Ik weet als geen ander hoe jij dacht en sprak en jouw zin was altijd 'vier het leven'. Dat gaan wij doen en lieve schat, neem boven een extra biertje met al mijn dierbaren. Let jij maar goed op ze daar en geef ze allemaal een extra kus van mij. Ik beloof jou, zolang ik het kan volbrengen zal ik in goede gezondheid alles hier in jouw denkwijze blijven voortzetten", schrijft Rachel.

Élke avond, élke nacht

Ondanks het overlijden van haar geliefde echtgenoot, is André nog altijd aanwezig in het leven van Rachel. "Ik ben áltijd met André bezig, dag en nacht", liet Rachel eerder weten aan Shownieuws. "Er gaat geen avond voorbij dat ik voor het slapengaan niet nog even naar de sterren kijk en hem een knipoog en kus geef. Dat doe ik élke avond, élke nacht."

Niet alleen Rachel, ook haar dochter Roxeanne Hazes stond stil bij de sterfdag van haar vader. Ze deelt een oude foto met een hartje en een vogeltje erbij in haar Instagram Story.

Groot nalatenschap

Tot op de dag van vandaag wordt André Hazes geëerd om zijn muziek. "Die man had geen stembanden, hij had alleen een ziel. Alles wat die man zong was raak", zei Frans Duijts in een interview met het AD. "André Hazes is groter na zijn dood dan bij leven. Dat gebeurt bij de meeste iconen, kijk naar Elvis. Er komt nooit een tweede Hazes meer. Alles wat hij zong, dat geloofde je."

Celebrity
  • Shownieuws, het AD
  • NL Beeld