Glamour met een knipoog

De Bauers keren terug met speciaal kerstprogramma: 'Als bedankje voor de fans'

Genoot jij, net als wij, ook zo van De Bauers – 20 jaar later? Dan is er nu héél goed nieuws. Het gezin van Frans en Mariska keert dit najaar weer terug op de buis, met hun nieuwe programma Kerst met de Bauers

De Bauers komen terug met speciaal kerstprogramma

Zeg je gezelligheid, dan zeg je de Bauers. In hun serie De Bauers - 20 jaar laten konden we al volop genieten van alle avonturen die het gezin samen geleefd, en nu komt er gelukkig nog meer leuks aan: een heuse kerstspecial! Frans Bauer onthulde op de radio alvast wat we hiervan kunnen verwachten. Enne, dat belooft heel veel goeds.

Kerst met de Bauers

We waren natuurlijk stiekem wel teleurgesteld toen Frans aan Shownieuws bekend maakte dat er geen tweede seizoen van De Bauers - 20 jaar later zou komen. "We hebben altijd gezegd dat als we De Bauers nog een keer gaan maken, dan maar één seizoen. En dat is dus nu. Er is veel vraag geweest naar een nieuw seizoen, maar het is goed zo. Het is mooi om te koesteren om wat er is. Misschien komen we over vijf of tien jaar nog een keer terug", vertelde hij.

Maar gelukkig hoeven we toch geen vijf of tien jaar te wachten. Frans maakte vanochtend namelijk bekend dat er een speciale kerstshow van het gezin aan zit te komen! "Speciaal voor de kerst gaan we een paar afleveringen maken, als bedankje", liet de zanger weten op NPO Sterren NL Radio. "We komen terug met Kerst met de Bauers, zoals we dat twintig jaar geleden ook een keer hebben gedaan." Hij voegt daaraan toe dat het programma er nu natuurlijk wel iets anders uit gaat zien. "Toen waren de kindjes nog klein en zaten ze nog in kinderstoeltjes."

Humor en gezelligheid

In De Bauers – 20 jaar later volgden we zanger Frans, zijn vrouw Mariska, en hun zoons Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas in hun dagelijks leven waarin humor en gezelligheid voorop staan. Maar daarnaast werden ook de minder leuke kanten van het leven belicht in de serie. Zoals het gemis van de vader van Frans die acht jaar geleden overleed en de gevolgen van het herseninfarct waardoor Mariska twee jaar geleden werd getroffen.

Welke onderwerpen we in de kerstspecial allemaal terug gaan zien, weten we natuurlijk nog niet. Maar één ding is zeker: het belooft weer een dolgezellige boel te worden! Kerst met de Bauers wordt uitgezonden op dinsdagavond 10, 17 en 24 december en op woensdagavond 1 januari bij AVROTROS op NPO 1.

Hechte familie

Het moge duidelijk zijn dat de Bauers een bijzondere, hechte familieband hebben. In Beau Monde 9 2024 vertelde Frans aan ons dat zijn gezin zijn allergrootste liefde is. "Mijn kinderen en natuurlijk Mariska. Zij is geweldig, ik kan niet anders zeggen. We kennen elkaar al vanaf ons 16e, ze heeft alles gezien, van niks tot het succes."

Extra bijzonder vindt hij het dat zijn zoon Christiaan in zijn voetsporen treedt. "Laat ik vooropstellen dat ik trots ben op al mijn kinderen, altijd," benadrukt hij. "Maar de oudste, Christiaan, heeft in juni z’n eerste eigen plaat uitgebracht en dat ging verder dan trots. Ik zag mezelf in hem, omdat ik zelf ooit ook een keer een debuutalbum heb uitgebracht. Alleen vind ik hem beter dan mezelf", zei hij lachend.

Entertainment
  • Sterren NL, Beau Monde archief
  • Feriet Tunc