Glamour met een knipoog

Prinses Charlene breekt met de koninklijke conventies tijdens publiek evenement

Prinses Charlene legde haar chique japonnetjes en stijlvolle jumpsuits aan de kant voor haar aanwezigheid bij de Rokethon Race - een ochtendwandeling tegen verwaarlozing van dieren in Monaco. 

Prinses Charlene in joggingpak

De Monegaskische Charlene koos namelijk voor een lekker praktische outfit: een comfortabel trainingspak, bestaande uit een gebreide hoodie en een zwarte joggingbroek. Toch zou Charlene zichzelf niet zijn als ze de look niet combineerde met designer-sneakers en een Louis Vuitton cat-eye zonnebril. Heerlijk comfy, én toch een beetje chic!

Casual met flair

Het is niet de eerste keer dat de voormalige Olympiër een hoodie draagt ​​tijdens een openbare bijeenkomst. In februari nam ze haar kinderen, Prins Jacques en Prinses Gabriella, mee naar een EuroLeague-wedstrijd. Charlene droeg een skinny jeans met de Louis Vuitton 'Double Face Hood Jacket' - een cropped model met een trekkoord in de taille.

Casual vleugje

Charlene gebruikt vaker broeken met zakken om een 'casual' vleugje aan haar koninklijke looks toe te voegen. In april woonde de prinses de E-Prix bij op het Circuit de Monaco in Monte Carlo, waar ze een Louis Vuitton-cargo - de 'Blanc Casse' die voor 1.830 dollar te koop is - met een kort jasje rockte.

Memorabele looks

Hoewel Charlene overdag liever voor comfortabel gaat, is de royal bijzonder goed in het samenstellen van een chique avondlook. Eén van haar meest memorabele looks was die van het Rose Ball in maart ten behoeve van de Princess Grace Foundation. Charlene schitterde in een zilveren jumpsuit met pailletten van Elie Saab met lange mouwen en wijde pijpen. Een designer die we vaker zien bij de prinses - de witte kanten jumpsuit die ze droeg tijdens het Monte Carlo Television Festival was ook van Elie Saab. Daar combineerde ze haar look met veerkrachtige, kortgeknipte krullen en gouden hakken. Wauw!

De kledingstijl van de prinses is - hoe kan het ook anders in Monaco - glamoureus, chic en verrassend eenvoudig. Het is ook niet gek dat de royal mode hoog in het vaandel heeft staan, want Monaco is natuurlijk een walhalla voor grote modehuizen en luxepoezen. Charlene weet zich prima te conformeren aan haar koninklijke vertrek in een omgeving met luxe winkels, dure auto's en grote jachten...

Royalty
  • HELLO!, Monaco Tribune, Daily Express
  • NL Beeld