Glamour met een knipoog

Fun facts: 6x wat je nog niet wist over Holly Mae Brood

Net als je denkt ALLES te weten over Bekend Nederland, verrast Beau Monde je met nieuwe fijne feitjes. Met vandaag in de spotlight: Holly Mae Brood.

wat je nog niet wist over Holly Mae Brood

Of ze nu acteert, presenteert, danst, of zingt, Holly Mae Brood doet het met flair en passie. Deze energieke alleskunner is al jaren een vertrouwd gezicht in de Nederlandse entertainmentwereld. Daardoor denken we misschien dat we haar inmiddels door en door kennen, maar Holly heeft nog genoeg leuke verrassingen voor ons in petto. In de nieuwste Beau Monde zetten wij een aantal fun facts op een rijtje.

1. Jeugdidolen

Als meisje was ze fan van Britney Spears en The Pussycat Dolls.

2. Bijzondere vernoeming

Haar kat Lychee is genoemd naar de favoriete vrucht van haar overleden vader Herman.

3. Vader

Holly heeft er vrede mee dat haar vader ervoor koos uit het leven te stappen. “Hij heeft alles uit zijn leven gehaald en besloot toen dat het op was. Letterlijk: de artsen hadden al gezegd dat zijn lijf ’t niet meer aankon.”

4. Geen modemeisje

Ze houdt van glam met een edgy randje, maar vindt zichzelf geen modemeisje. “Ik zit niet een uur voor mijn kast te bedenken in welke look ik ga koffiedrinken.”

5. Grote liefde

Met grote liefde Soy Kroon was Holly eerst maatjes. “Voor mij geen vurige liefde waarin het steeds knettert.”

6. Over roem

Ze citeert graag een quote van Patty Brard. “Roehom is net als het paard van Troje. Als je doorhebt wat je binnen hebt gehaald, is het te laat.”

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste editie van Beau Monde, die tot 5 november in de winkels. Deze editie zit weer bomvol leuke showbizz, royalty, fashion en lifestyle nieuwtjes, die je absoluut niet wilt missen. Haal hem nu in huis, of bestel via Tijdschrift.land!

Celebrity
  • Beau Monde 10 2024
  • NL Beeld