Glamour met een knipoog

Watskeburt: wat heeft Kris Jenner allemaal aan zichzelf laten doen?

Fillertje hier, een boobjob daar. Botoxje links, een neuscorrectie rechts. Wat heeft Hollywood allemaal aan zichzelf laten doen? In elke editie van Beau Monde nemen we een celeb onder de loep. Dit keer: moeder-manager Kris Jenner (68).

Wat heeft Kris Jenner allemaal aan zichzelf laten doen?

Kris Jenner heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze openstaat voor cosmetische ingrepen. Door de jaren heen heeft ze een heleboel veranderingen ondergaan om haar jeugdige uiterlijk te behouden. Maar wat heeft ze precies laten doen? Beau Monde zoekt het voor je uit.

1990

In de jaren negentig was Kris nog de zorgzame huisvrouw van vier kinderen – Kourtney, Kim, Khloé en Rob – en getrouwd met topadvocaat Robert Kardashian. Ze stond destijds niet zo vaak in de schijnwerpers als nu, en plastische chirurgie kwam dan ook niet echt ter sprake.

Sinds de start van Keeping Up with the Kardashians in 2007 en de explosie van het Kardashian-imperium, is Kris echter niet alleen wereldberoemd geworden, maar heeft ze ook een transformatie ondergaan om er zo goed mogelijk uit te zien op het witte doek.

Kris Jenner in 1994 (Beeld: NL Beeld / Everett Collection)

2024

Anno 2024 is Kris een steenrijke zakenvrouw, dolgelukkig met haar 25 jaar jongere vriend en verrassend eerlijk over alles waaraan ze heeft laten sleutelen. “Toen ik hoorde dat je oren en je neus blijven groeien als je ouder wordt, heb ik meteen een oorlel operatie ingepland.”

Kris Jenner bij de Breakthrough Prize Awards 2024 (Beeld: NL Beeld / Avalon)

Wat de momager (mom + manager) allemaal aan zichzelf heeft laten doen? Beau Monde zet het voor je op een rijtje:

  1. Botox en fillers: Kris staat bekend om haar gladde voorhoofd en strak gelifte jukbeenderen. Botox in haar voorhoofd en fillers in haar wangen en jukbeenderen zijn hier hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor. Kris heeft openlijk gezegd dat ze niet bang is voor een spuitje hier en daar om rimpels tegen te gaan.
  2. Neuscorrectie: Een van de ingrepen die meteen opvalt, is de verandering in haar neus. Kris heeft een neuscorrectie ondergaan om de vorm van haar neus aan te passen. Inmiddels is deze alleen wel wat asymmetrisch geworden...
  3. Oorleloperatie: Een ietwat bijzondere ingreep, maar Kris liet 'em uitvoeren.
  4. Hyaluronzuur in de kaaklijn: Om de contouren van haar gezicht te behouden, heeft Kris ook hyaluronzuurinjecties in haar kaaklijn laten zetten. Dit helpt om de huid strak en gelift te houden, een trend die steeds populairder wordt bij vrouwen van haar leeftijd.
  5. Lipfillers: Net als haar dochters lijkt Kris niet vies te zijn van lipfillers. Haar lippen hebben een vollere look gekregen dan vroeger.
  6. Liposuctie: Naast de injecties en fillers, heeft Kris ook gekozen voor wat meer ingrijpende aanpassingen. Zo heeft ze liposucties ondergaan, niet alleen aan haar bovenarmen, maar ook aan andere delen van haar lichaam, zoals haar benen, billen en buik.
  7. Boobjob: Tot slot heeft Kris een borstvergroting laten doen, iets wat ze in interviews heeft bevestigd. Ze staat openlijk achter haar keuze om haar figuur te verbeteren op een manier die bij haar past, en ze moedigt anderen aan om hetzelfde te doen als dat hen zelfverzekerder maakt.

Dit artikel is gebaseerd op een bericht uit de nieuwste Beau Monde. In elke editie van Beau Monde vind je volop glamour, royalty, én duiken we dus in de plastische hulp die verschillende sterren bij hun bekende snoetjes hebben ingeschakeld. De nieuwe Beau Monde ligt nog tot 5 november in de schappen!

Celebrity
  • Sandra ten Brink, Beau Monde 10 2024
  • NL Beeld