slogan

Yolanthe wilde zoontje niet laten zien

::

Hoewel er op Yolanthe's Instagram volop kiekjes van Xess Xava te zien zijn, wilde de presentatrice haar spruit eigenlijk afschermen van social media. "Dat was wat Wes en ik voor hem wilden."

Paparazzi

Yolanthe vond dat zij en Wesley al genoeg in de spotlights stonden, waardoor ze haar eigen kind er juist zo ver mogelijk vandaan wilde houden. "We gunden hem een rustig privéleven. Maar het probleem was dat we in Turkije woonden, waar de privacywetgeving minder strikt is. Voor ons huis in Istanbul stonden paparazzi dagenlang op mij en Xess te wachten. Na een paar weken, het was heerlijk weer, ben ik toch naar buiten gegaan voor een wandeling."

Agressief

Waar sterren in ons land nog aardig met rust worden gelaten, was dat in Yolanthe's toenmalige woonplaats een heel ander verhaal. "De paparazzi waren zo snel en probeerden zelfs met hun camera’s in de kinderwagen te duiken. Het was een onophoudelijk geflits en ik vond ze behoorlijk agressief. Daarvan ben ik erg geschrokken. Dat was de reden om zelf foto’s te posten en zo de druk bij de paparazzi weg te nemen, want het is geen pretje om constant te worden achtervolgd. Maar natuurlijk ben ik ook megatrots op Xess.”

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP