doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Amsterdam: Bij deze 3 glamorous hotels kun je een dagje gefocust werken

Velen van ons missen de ruimte van een kantoor. Daar waar je na een werkdag de sluit. Waar je even in een andere omgeving bent. En waar je in opperste concentratie je werk kunt doen.
.
Amsterdam: Bij deze 3 glamorous hotels kun je een dagje gefocust werken

Velen van ons missen de ruimte van een kantoor. Daar waar je na een werkdag de deuren sluit. Waar je even in een andere omgeving bent. En waar je in opperste concentratie - zonder man, kids, huisdier - je werk kunt doen. Gelukkig bieden onderstaande hotels in Amsterdam je in deze periode een fijne werkplek. #keepcalmandworkon

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Holiday at Home: 10X tips van de redactie 

Amsterdam-OostQO

In deze tijd willen we soms even een plekje voor onszelf. Neem een break van het thuiswerken en verplaats je kantoor voor een halve of hele dag naar het QO. Omgeven door het luxueuze design is dit ook de perfecte plek als je een belangrijke video-call wilt uitvoeren. Het hotel ligt in het opkomende Amstelkwartier dat gemakkelijk te bereiken is en waar je momenteel gratis kunt parkeren als je gebruikt maakt van de deal. De prachtige meeting rooms zijn voorzien van alle luxe, zodat jij je alleen nog druk hoeft te maken om die ene deadline.

Waar: Amstelvlietstraat 4, Amsterdam.

Wat kost het? Halve dag: €40 - Hele dag: €75

Amsterdam Oud-Zuid | Twenty Eight
Productief blijven vanuit huis begint meer en meer een uitdaging te worden. Wat we nodig hebben is een change of scenery, een inspirerende plek met genoeg ruimte om actief, creatief en positief aan de slag te gaan. Hotel Twenty Eight kent een eigenzinnig karakter en design en biedt onder het mom #yourbestplacetostay nu ook werkplekken aan die van alle gemakken voorzien zijn. Leuk hieraan is, dat je er een nachtje slapen aan kunt vastplakken. Hierna kom je weer opgeladen thuis.
 

Adres: Stadionplein 260, Amsterdam

Wat kost het? Vanaf 39, en hangt er vanaf of je er wilt slapen en/of wilt eten. 

Amsterdam-West | BOAT&CO

We brengen door de huidige maatregelen behoorlijk wat tijd thuis door. We werken aan de eettafel, hebben weinig tijd voor onszelf en zien veelal de gehele dag door dezelfde gezichten. En voor een aantal van ons is dit een enorme uitdaging. Een paar uurtjes – of zelfs een dag – werken of relaxen in een andere omgeving kan al een groot verschil maken. Bij BOAT&CO in de Houthaven bieden ze dé oplossing: flexwerkplekken met alle comfort van thuis. De kleurrijke privé-kantoren kunnen geboekt worden in combinatie met overnachting. Zo kunnen die hards ook nog doorwerken in de avond of juist even bijkomen met een goed boek terwijl je uitkijkt over het IJ.

Adres: Revaleiland 500, Amsterdam
Wat kost het? Prijzen vanaf €39, en hangt er vanaf of je er een nachtje aan plakt.

BEELD: BOAT&CO, TWENTY EIGHT, QO AMSTERDAM

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws