Dit is de prinsessensport die Camilla al anderhalf jaar in het geheim doet

De vrouw van Prins Charles mag dan inmiddels 72 jaar zijn, maar dat weerhield Camilla er niet van om anderhalf jaar geleden te beginnen met lessen in een echte prinsessensport.

De vrouw van prins Charles mag dan inmiddels 72 jaar zijn, maar dat weerhield Camilla er niet van om anderhalf jaar geleden te beginnen met lessen in een echte prinsessensport. 

LEES OOK: Lief: Camilla verklapt wie ze het meest heeft gemist in zelfisolatie

De hertogin van Cornwall heeft al anderhalf jaar balletles. Deze onthulling deed Camilla tijdens een videogesprek voor Silver Swans, een stichting die 55-plussers wil stimuleren om te beginnen met ballet. 

Stuntelende ouderen

Ze liet weten: “Tijdens mijn bezoek aan een van de Silver Swans lessen in 2018 dacht ik: wat moet ik me hier van voorstellen? Allemaal ouderen zoals ik die staan te stuntelen op één been. Maar wat ik zag, was compleet het tegenovergestelde. Iedereen was zo goed dat ik sindsdien zelf ook balletles neem en het heeft me zoveel goeds gebracht!” 

Nog altijd een beginner

Toch hoeven we niet te verwachten dat Camilla haar kunsten binnenkort ergens op een podium gaat vertonen: “Ik ben nog altijd een beginner er blijf dat waarschijnlijk ook voor de rest van mijn leven, dus hou ik mijn danskunsten veilig binnen de muren van mijn eigen huis.” 

 

BRON: CNN, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws