Lief: Camilla verklapt wie ze het meest heeft gemist in zelfisolatie

Hint: Het is niét Prins Charles...
Lief: Camilla verklapt wie ze het meest heeft gemist in zelfisolatie

Hint: Het is niét Prins Charles...

LEES OOK: De nacht dat Diana haar rivale Camilla confronteerde 

Zelfisolatie

Toen het Coronavirus bij prins Charles werd geconstateerd, moest de hertogin van Cornwall zelf verplicht 14 dagen in zelfisolatie. Deze periode is inmiddels voorbij, dus kan Camilla weer aan het werk.

Knuffelen

Één van haar eerste werkzaamheden was het plegen van een telefoontje bij een telefoonlijn voor eenzame ouderen. Ze sprak met de 85-jarige Doris, die benieuwd was wat Camilla het meest gemist had tijdens haar periode in thuisisolatie. En dat was knuffelen met haar kleinkinderen!

Videobellen

Gelukkig kon Camilla wel contact met haar familie hebben door met ze te videobellen. Daarnaast heeft de hertogin haar tijd in isolatie veelal lezend doorgebracht. Doris gaf aan dat Camilla ontzettend geïnteresseerd was in haar familie en hoe zij het volhield zonder hen te kunnen zien. ‘Het belletje heeft me ontzettend opgevrolijkt,’ liet de dolblije Doris weten. 

BEELD: BSR AGENCY,GETTY IMAGES

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5efda5757f8da', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws