Shopping: Gezichtsmaskers voor een selfcare momentje

Selfcare is belangrijker dan ooit!

Selfcare is belangrijker dan ooit. Dus geloof ons, pak dat extra spa-momentje met deze fijne maskers.

LEES OOK: Wat er gebeurt als je een gezichtsmasker te lang laat zitten

Wat wel belangrijk is, is dat je een gezichtsmasker uitkiest dat past bij je huidtype.

DIOR – Prestige Satin Revitalizing Firming Mask 

Het masker regenereert intens en verstevigt de huid. Direct lijken de gezichtscontouren geherstructureerd. De gelaatstrekken zijn verfijnd en het gezicht ziet er gelift uit. Huidbehoefte: Anti-rimpel. Huidzorg: Huidveroudering

Paula's Choice – Super Hydrate Overnight Masker

Een gezichtsmasker dat je kunt afspoelen of 's nachts laat intrekken. Vermindert roodheid, kalmeert de huid en biedt langdurige hydratatie. Het masker is vooral geschikt voor een gevoelige huid. Voor alle huidtypen. Huidzorg: Roodheid en/of gevoelige huid.

Charlotte Tilbury – Multi-Miracle Glow, 3-in-1 beauty balm

Charlotte’s multi-transformerende, 3-in-1 wonder huidremedie: een diep reinigende gezichtsbalsem met anti-rimpel voordelen. Multi-Miracle Glow is een crème-tot-olie balsem verrijkt met vitamines en extracten van bloemen voor een frisse babyzachte finish. Gebruik als reiniger, als masker of als beauty balm. Huidbehoefte: Glans. Huidzorg: Vermoeide huid.

Kiehl's – Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Dit lichtgewicht gel masker is geformuleerd met de hand geplukte Calendula bloemblaadjes en Aloë Vera. Zorgt voor een verfrissende en verkoelende hydratatie voor een gehydrateerde en verzachte huid. Huidbehoefte: Hydratatie

Laura Mercier – Rose Ritual

Verwen jezelf met Laura's ultieme Infusion de Rose ritueel met dit luxe kleimasker en rozen olie duo. Huidbehoefte: Zuivere huid, glans. Huidzorg: Geïrriteerde huid, vochtarme huid.

Charlotte Tilbury – Goddess Skin Clay Mask 

De geweldige nieuwe formule hydrateert jouw huid waardoor je gezicht gaat stralen en tegelijkertijd worden je poriën verkleind en verdwijnen imperfecties. Huidbehoefte: Hydratatie. Huidzorg: Huidveroudering.

BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws