Maakt het leven mooier

Glamour Weekend tips van de redactie!

Fijns en moois op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en erop uitgaan. Zo maak je er het beste van met een snufje glamour.

Glamour Weekend tips van de redactie!

Fijns en moois op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en erop uitgaan. Zo maak je er het beste van met een snufje glamour. 

tekst SANDRA TEN BRINK, DIAN BELTMAN

Lekker wegkijken

Het vijfde seizoen van Total Bellas is in première gegaan en wij zijn hooked. Nikki en Brie spelen eindelijk in op hun groeiende behoefte om opnieuw contact te zoeken met hun vader en Brie en Bryan werken hard om een compromis te vinden in hun relatie. Voor Nikki hangt de liefde in de lucht als Artem haar tijdens een romantisch tripje naar Parijs ten huwelijk vraagt. Kort daarna staat de wereld van het stel op zijn kop als Nikki ontdekt dat ze zwanger is. De zussen zijn superblij dat ze tegelijkertijd zwanger zijn, al heeft Brie in het begin nog wel wat tijd nodig om aan het idee te wennen. Zeker het kijken waard!

Lentedagen

Op een zonnige dag in het park zit je niemand in de weg met je eigen goed gevulde picknickmand, zoals deze van Womens Favorites. Er zijn vele varianten, bijvoorbeeld de Blue Lagoon: een mand met leren handvaten, inclusief koeltas, bestek, borden, fles­opener, servetten én deken. Jij hoeft alleen nog maar te zorgen voor de wijn en hapjes. Vanaf € 22,70 womensfavorites.com

Cocktails

Ook dit adres moet je even opslaan. Nieuw in Rotterdam: Botanero, een onwijs vette cocktailbar / restaurant / snackbar / alles waarvoor geldt: ‘hier eten en drinken is een feestje’. Nu al beroemd om de taco’s en de kipgerechten, en ­heel fijn:­ bij elke cocktail krijg je een vegetarisch hapje (= botana). Geen gewone olijven, maar echt een amuse. botanerorotterdam.com

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Botanero Rotterdam (@botanerorotterdam) op