Queen Elizabeth verbreekt jarenlange traditie

Koningin Elizabeth is vandaag 94 geworden en hoewel ze het dit jaar rustig aan doet (lees: geen saluutgroeten en geen visite over de vloer), zal ze er vast een feestje van maken. Happy Birthay, Majesty!
Queen Elizabeth verbreekt jarenlange traditie

Koningin Elizabeth is vandaag 94 geworden en hoewel ze het dit jaar rustig aan doet (lees: geen saluutgroeten en geen visite over de vloer), zal ze er vast een feestje van maken. Happy Birthday, Majesty!

LEES OOK: Column Ella: Queen haar leven lijkt op dit moment net een royal soap

Elizabeth is met heur hele hebben en houden naar Windsor Castle verkast door de huidige situatie rondom het coronacrisis. HM wilde eerst door blijven werken op Buckingham Palace, maar toen een van haar personeelsleden het virus bleek te hebben, werd er niet moeilijk gedaan en was een tijdelijke verhuizing de enige optie.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Wishing Her Majesty The Queen a very Happy 94th Birthday ? ? PA

Een bericht gedeeld door Clarence House (@clarencehouse) op

Ieder jaar tijdens de verjaardag van de Queen staat de gehele royal family op het balkon om de saluutschoten in de Britse parken te bewonderen. Maar omdat de Britten zo veel mogelijk thuis moeten blijven, zou de koningin dit nu niet gepast vinden. Het is waarschijnlijk de eerste keer in 68 jaar dat de saluutschoten niet doorgaan sinds de vorstin in heur ambt zit. 

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Wishing Her Majesty The Queen a very happy 94th birthday today! ??

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Haar dag zal waarschijnlijk niet veel verschillen met haar andere dagen, zo begint ze met een glaasje gin en een Dubonnet met een schijfje citroen en een heleboel ijs vóór de lunch. Tijdens de lunch drinkt dan ze een glas wijn met een stukje chocolade erbij. Volgens haar nicht Margaret Rhodes drinkt ze tijdens de lunch ook een Dry Gin Martini. Waarop ze vanavond zichzelf nog een glaasje champi inschenkt. (Zijn al deze drankjes misschien haar succesformule om 94 te worden?)

Verder wordt het een rustige verjaardag voor HM, waarschijnlijk zullen haar 4 kinderen, 8 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen een Zoom-sessie houden en zal ze haar favoriete plakje cake van haar chefkok krijgen. Een borreltje voor de dorst, een wandelingetje en een goed gesprek met prins Philip. En zo wordt een royal 94ste verjaardag gevierd. Happy Birthday M'am!

BRON: ROYAL FAMILY, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b7c71e5fc2', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws