Beauty inspiratie: zo dragen royals rode lipstick

Mooi rood is niet lelijk. Dat geldt zéker voor lipstick. Van kersenrood tot diep bordeaux: doe hieronder inspiratie op voor jouw versie van de klassieke look.

Mooi rood is niet lelijk. Dat geldt zéker voor lipstick. Van kersenrood tot diep bordeaux: doe hieronder inspiratie op voor jouw versie van de klassieke look.

LEES OOK: 4 Tips om je lippen gemakkelijk groter te laten lijken

1. Meghan Markle

Tijdens een bezoek aan Cirque Du Soleil complementeerde de stralend zwangere Meghan haar even stralende donkerblauwe Roland Mouret-japon met een subtiele donkerrode lipstick. In combinatie met haar lage knot is Meghan hier een echte glowing classic!

2. Amelia Windsor

Naast lady en lid van de Engelse royal family, is Amelia ook model. Ze heeft onder andere samengewerkt met Dolce & Gabbana en Illamasqua. Deze grunge-inspired look met paarse oogschaduw en glossy rode lippen is heftiger dan je van de royals gewend bent!

3. Kitty Spencer

Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana, is ook geen onbekende in de modewereld. Hier combineert ze haar signature cat-eye met een dieprode matte lipstick. 

4. Koningin Máxima

Al in 2004 wist koningin Máxima precies hoe je een goede rode lipstick kunt dragen. Subtiel en aangepast aan de kleur van haar baret en handschoenen. Mooi!

5. Prinses Eugenie

Naar een Louis Vuitton-event in Londen droeg prinses Eugenie in 2017 voor het eerst knalrode lipstick. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

6. Prinses Beatrice

De zus van Eugenie, prinses Beatrice, weet ook exact hoe je een goede rode lip draagt. Ze combineerde de look in 2015 met rustige oogmake-up en een klassieke zwarte Alexander McQueen-jurk. 

7. Koningin Letizia

De Spaanse koningin Letizia gaat regelmatig voor rode lippen. Van bordeaux- tot oranjerood of zoals hier: klassiek kersenrood. Het staat haar allemaal even goed! 

 

BEELD: UNSPLASH, BSR AGENCY, ANP, ILLAMASQUA 

Laatste nieuws