Kelly Weekers showt kiekje van prachtige babybuik

Kelly Weekers is zwanger van haar tweede kindje en de babybuik groeit volop!
Kelly Weekers showt kiekje van prachtige babybuik

Kelly Weekers is zwanger van haar tweede kindje en de babybuik groeit volop! Op Instagram deelt Kelly haar prachtige groeiende buik.

LEES OOK: Kelly Weekers prachtig zwanger op de rode loper

"Geluk is kunnen focussen op wat écht belangrijk voor je is en het makkelijk los kunnen laten van al het andere", schrijft ze bij het kiekje. Ze hoopt hiermee haar volgers een fijne Pasen te wensen en hen de motivatie te geven om de huidige dagen door te komen.

       Dit bericht bekijken op Instagram                

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Eind vorig jaar maakten Kelly Weekers en John Ewbank bekend in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Inmiddels is ze zo'n zeven maanden zwanger én weten we dat het stel een tweede dochter verwacht. Kelly en John zijn acht jaar samen, verloofd en kregen in januari 2017 een dochtertje genaamd Scottie. "De eerste zwangerschap is bijzonder, omdat je geen idee hebt wat je te wachten staat. De tweede is bijzonder, omdat je precies weet wat je te wachten staat", schreef ze op haar Instagramaccount.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Elke week een beetje ronder, tot je me kan rollen ?? #7months

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6951b16368b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws