Heel zuur: Harry en Meghan worden slachtoffer van flauwe grap

Een vervelende start van een nieuw begin. Toch moeten Harry en Meghan zichzelf aankijken, aangezien zij één belangrijk ding vergeten zijn...

Een vervelende start van een nieuw begin. Toch moeten Harry en Meghan zichzelf aankijken, aangezien zij één belangrijk ding vergeten zijn…

LEES OOK: Bye Sussex Royal: Dit is de nieuwe stichting van Harry en Meghan

Harry en Meghan kondigden begin deze week hun nieuwe stichting Archewell aan, maar vergaten hierbij één ding. Namelijk, het laten vastleggen van de domeinnaam op het internet. De site archewellfoundation.com werd namelijk door een lolbroek opgekocht. Hierdoor kan het koninklijke stel geen aanspraak maken op de naam.

De bezoekers van de site werden vervolgens doorgewezen naar de videoclip van het nummer Golddigger van Kanye West. Het zou twee verschillende redenen kunnen hebben. 1. Het verwijst naar het feit dat H&M terug zijn getreden als senior leden van de Britse koninklijke familie om vervolgens hun eigen geld zelf te kunnen verdienen. Of 2. De speculatie dat Meghan met Harry getrouwd is voor alleen de aandacht en het geld.

Het is en blijft erg vervelend voor de royals. Natuurlijk blijven genoeg andere opties over of ze kopen de domeinnaam alsnog over. Inmiddels is de site offline gehaald. Of dat Harry en Meghan actie hebben ondernomen of de grappenmakers zich terug hebben getrokken is niet duidelijk.

Nieuwe naam

"Voordat we Sussex Royal bedachten, speelden we al met het idee om iets met het woord 'arche' te doen. Uiteindelijk werd dit ook de inspiratie voor de naam van onze zoon Archie", aldus Harry en Meghan. Naast dat de nieuwe naam van de stichting een lieve en persoonlijke betekenis voor het stel heeft, betekent het woord Arche in het Grieks 'bron van actie'.

 

BRON: RTL NIEUWS, BEELD; BSR AGENCY

Laatste nieuws