Maakt het leven mooier

Shopping: Op je paasbest met deze glamoureuze accessoires

Op je paasbest met deze tips!

Shopping: Op je paasbest met deze glamoureuze accessoires

De Paasdagen staan voor de deur en met deze fijne accessoires ben jij - zelfs thuis - op de paasbest! Shop ze!

LEES OOK: Tijdelijke aanbieding! 3x Beau Monde voor slechts €12 + gratis thuisbezorgd

Eitjes smullen

Wil je eens wat anders dan de geijkte paaseitjes in cellofaan? Ga dan voor een originele Egg Bar van Hands Off My Chocolate. De paaseitjesrepen bestaan uit elf eitjes en komen in drie verschillende paassmaken: Milk & White Chocolate, Crushed Toffee Eggs Milk Chocolate (met een goede crunch en stukjes karamel) en Carrot Cake met 70% cacao.

Bloemen

De paasbrunch is hét moment om – naast het snoepen van paaseitjes – samen te genieten van lekker eten en nieuwe herinneringen te creëren. Pak uit dit jaar en maak van het decoreren een gezellig moment. Pastel- en aardetinten doen het elk jaar weer goed. De zachte tinten geven je interieur een verfrissende twist. Om te zorgen dat je tafel er pico bello bijstaat, is een bos verse lentebloemen de finishing touch. Beau Monde tipt: bloomon.nl

Opvrolijken

De nieuwe, kleurrijke driedelige set van glazen eieren van Iittala brengt meteen een opgewekte paassfeer in elk interieur. De glazen eieren in warm geel, opvallend grijs en elegant poeder weerkaatsen het licht op schitterende wijze. Bestel je via deze link.

De iconische collectie glazen vogels die de Finse designer Oiva Toikka ontwierp voor Iittala, ging van start in 1972. Toikka brengt hierin de natuur en zijn passie voor glasblaaskunst tezamen in de eigen persoonlijkheid van elke vogel. De set van drie keramische ornamenten voor de lentedecoratie van Birds bevat enkele van Oiva Toikka's meest geliefde creaties. De kleurrijke tinten van poeder, geel en bruin vrolijken Pasen meteen op. Hangend aan hun lintjes van grijs textiel vallen deze vogels overal in het interieur op. Bestel de vogeltjes via deze link.

Paaskleedjes

Fabienne Chapot

IVY & OAK

L.K. BENNETT

Handtas voor de wandeling

Balenciaga

FURLA

Beau Monde wenst iedereen fijne paasdagen toe! Geniet van elkaar maar wees verstandig en houdt goed afstand. #blijfthuis #besafe