Naomi over relatie met Michael van der Plas: 'We hebben geen eerlijke start gehad'

Naomi, de vriendin van Michael van der Plas, heeft een uitgebreid bericht op Instagram gewijd aan haar vriend.
Naomi over relatie met Michael van der Plas: 'We hebben geen eerlijke start gehad'

Naomi, de vriendin van Michael van der Plas, heeft een uitgebreid bericht op Instagram gewijd aan haar vriend. Zo vertelt ze dat ze heel veel van hem houdt, maar dat ze elkaar soms ook wel uit het raam kunnen gooien. 

LEES OOK: Samantha 'Barbie' de Jong klapt uit de school over relatiebreuk

Knokken

"Het is lang niet altijd even makkelijk. We hebben geen eerlijke start gehad en hebben eigenlijk tot voor kort hard geknokt voor waar we nu staan", begint de blondine het bericht. Naomi legt uit dat het niet altijd makkelijk is en ze dan ook niet altijd tijd voor elkaar kunnen vrijmaken. 

Uit het raam gooien

Ook al kunnen ze elkaar soms wat aan doen, de tortelduifjes houden zielsveel van elkaar. "We knokken voor alles. Maar je mag nooit vergeten dat ik dat ook nog steeds voor ons wil doen. Hoe kan ik nou nog leven zonder een man die het liefst drie keer per dag grote schoonmaak houdt, of in de avond lekker poepies tegen me aanlaat. Babe, ook al willen we elkaar soms wel uit het raam gooien. Ik wil bij jou zijn. Ik hou van jou." Michael reageert op het lieve bericht met een hele lading hartjes. Cute! Swipe voor meer beeld.

       Dit bericht bekijken op Instagram             

Het is lang niet altijd even makkelijk. We hebben geen eerlijke start gehad en hebben eigenlijk tot op voor kort hard geknokt voor waar we nu staan. Maar makkelijk is het nog niet er is altijd wel wat waardoor er even geen tijd voor elkaar is of we moe zijn etc etc etc. We knokken voor alles. Maar je mag nooit vergeten dat ik dat ook nog steeds voor ons wil doen. Hoe kan ik nou nog leven zonder een man die het liefst 3 keer per dag grote schoonmaak houdt of in de avond lekker poepies tegen me aanlaat ?. Babe ookal willen we elkaar soms wel uit het raam gooien. Ik wil bij jou zijn ❤️. Hou van jou mo @michaelvanderplas

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

BRON: GRAZIA, BEELD:  ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b7da300cd2', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws