Grappig: prinses Anne wordt verward met prins Charles

Oops!
Grappig: prinses Anne wordt verward met prins Charles

Prinses Anne is niet alleen de hardst werkende royal van de Britse royal family, ze is ook nog een van de grappigste.

LEES OOK: Grappig: Prinses Anne krijgt standje van de Queen

In het bijzijn van royals raken veel mensen een beetje van de leg. Zo ook David Bolton, hij kondigt prinses Anne aan als haar broer, de prins van Wales. De reactie van de prinses is onbetaalbaar. Terwijl in de kamer gelach losbarst, zie je de lachende prinses ongelovig naar de spreker kijken voordat ze met haar ogen rolt om zijn fout. "Het is de opwinding!" zegt hij tegen de vorst, die snel antwoordt dat ze zich een beetje zorgen maakt.

En vervolgens vertelt ze een hilarische anekdote over haar broer Charles. Die bezocht een Schots bejaardentehuis in een kilt en hoorde hoe een oudere dame vroeg of hij de Princess Royal was. "Hij vond dat heel geestig. En ik heb vandaag niet eens een broek aan, dus dat zegt wel iets." Kijk zelf even mee, Anne heeft echt humor en het bewijst maar weer hoe heerlijk nuchter de prinses is.

De video is gemaakt in 2012, toen Anne het Young Advocates for Agriculture-debat bijwoonde.

BRON: YOUTUBE, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5efda0a28d0b1', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws