Aflevering Chateau Meiland loopt compleet uit de hand

Gisteren konden kijkers weer genieten van een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. De aflevering van gisteren was zó hilarisch, dat menig Nederlander even vergat in thuisquarantaine te zitten. 
Aflevering Chateau Meiland loopt compleet uit de hand

Gisteren konden kijkers weer genieten van een nieuwe episode van Chateau Meiland. De aflevering was zó hilarisch, dat menig Nederlander even vergat in thuisquarantaine te zitten. 

LEES OOK: Aha! Dit is waarom Martien zoveel gilt

Hysterisch

Ruim 1.2 miljoen kijkers zagen gisteren hoe Martien het uitgilde toen Erica maar nét een voorbijscheurende vrachtwagen kon ontwijken. Martiens gegil zorgde voor heel wat hilariteit in de aflevering en was dan ook het onderwerp van gesprek op social media. 

Afleveringen

Ondanks dat de opnames van veel programma's stilgelegd zijn vanwege het coronavirus, wordt er in het chateau nog wel gewoon gefilmd. SBS kreeg toestemming van de Franse en Nederlandse overheid om door te blijven filmen, ondanks dat het kasteel ook op slot zit. Zo kunnen we voorlopig dus nog genieten van een heleboel afleveringen!

BRON: GRAZIA, BEELD: CHATEAU MEILAND 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b774622999', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws