Juicy: Biograaf doet boekje open over Harry en Meghan

Angela Levin liep meer dan een jaar mee met de prins en geeft juicy details..

Sinds 31 maart zijn Harry en Meghan royal-af en mogen de twee doen en laten wat ze maar willen. Volgens biograaf Angela Levin deden de twee dit al enige tijd, als we haar biografie mogen geloven. Juiciness coming your way!

LEES OOK: 'Wie haar een beetje kende, wist dat Meghan en het hof ’t moeilijk met elkaar zouden krijgen'

De biograaf van prins Harry, Angela Levin, is bepaald niet te spreken over het gedrag dat hij en zijn vrouw Meghan de afgelopen maanden vertoond hebben. Levin liep meer dan een jaar mee met de prins tijdens zijn werkzaamheden en schrijft in haar artikel voor Tatler magazine 'een enorme verandering te zien in zijn doen en laten'.

Zo vertelt ze in een artikel voor Tatler Magazine dat ze de prins eerst omschreef als een "charismatisch, intuïtief en grappig, maar soms ook rusteloos en moeilijk persoon", maar zowel hem als Meghan nu eerder bestempeld als toenemend en egoïstisch. "Hun keuzes komen over als die van twee verwende tieners in plaats van twee volwassenen. Harry is bitter geworden en komt continu gestrest over."

Harry en Meghan verlieten de koninklijke familie en de daarbijhorende taken op 31 maart, Angela zegt hier het volgende over: "Je zou je kunnen voorstellen dat ze op de laatste dagen van hun koninklijkheid racious and dignified zouden zijn. In plaats daarvan hebben ze het nieuws bekendgemaakt dat ze Canada hebben verlaten voor Los Angeles en dat Meg een Disney-docu over olifanten gaat inspreken. Hun keuze van prioriteiten smaakt meer naar verwende, uitdagende tieners dan naar volwassenen van midden en eind dertig."

Angela Levin bekritiseert in haar stuk overigens niet alleen de prins, maar laat ook het achterste van haar tong zien wat betreft Meghan. Want waar Harry haar op het hart drukte dat Meghan een aanwinst zou zijn voor de royal family, bleek dat volgens haar juist allesbehalve het geval te zijn. Ook denkt ze dat Meghan de pers minder verafschuwde dan ze deed overkomen. "Zowel Harry als zijn broer prins William verafschuwden het om in de spotlights te staan, na wat er met hun moeder Diana gebeurd is. De enige reden waarom ze ermee akkoord gingen is om hun bekendheid in te zetten voor goede doelen."

Volgens Levin zou Meghan juist wel de media opzoeken. "Meghan wil juist wel al die aandacht, iets waar Harry jarenlang tegen heeft gevochten. Ik hoop oprecht dat hij terugkeert naar Engeland, zeker in deze donkere tijden. Op een dag moet hij zichzelf gaan afvragen of hij zijn vrouw ooit gelukkig kan maken of dat ze iemand is die altijd maar meer wil."

De biografie 'Harry: Conversations with the Prince' bestel je via deze link.

 

BRON: TATLER, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws