Dit detail heb je vast gemist tijdens Máxima haar bezoek aan de kwekerij

Had jij 'm gespot?
Dit detail heb je vast gemist tijdens Máxima haar bezoek aan de kwekerij

Koningin Máxima bezocht afgelopen week Kwekerij Zuidbaak in Honselersdijk. Het bezoek vindt plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus.

LEES OOK: Grapje tussendoor: Dit zegt Máxima over de huidige situatie

De vraag naar producten uit de sierteeltsector is sinds de uitbraak van het virus bijna helemaal weggevallen. Na een rondleiding door kwekerij Zuidbaak spreekt Máxima met een aantal bloemen- en perkplantenkwekers en brancheorganisatie Glastuinbouw Nederland. Het gesprek gaat over de gevolgen van de corona-uitbraak voor de Nederlandse tuinders, hun werknemers en hun omgeving en over mogelijke maatregelen voor de middellange en lange termijn.

De vorstin droeg een beige monochrome broekpak van Natan tijdens haar bezoek, tussen alle vrolijke kleuren van de bloemen. De aanleiding van haar komst is ietwat droevig, toch wisten we een leuk detail eruit te vissen. Waar Máxima gaat en staat in haar eigen vertrouwde koninklijke Audi, koos ze voor Honselersdijk voor de Volvo S80 van prinses Beatrix. Had jij 'm al gespot?

De keuze is bewust gemaakt. De auto van haar schoonmoeder is namelijk verlengd waardoor er tussen de koningin en haar chauffeur meer afstand is.

Steun & Waardering

Door middel van telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. 

BRON: KONINKLIJK HUIS, BEELD: BSR AGENCY, KONINKLIJK HUIS

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6d9453ca858', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws