Voor échte kakkers: Deze luxueuze rolletjes zijn het hamsteren waard

Deze wil je hebben! En zijn het hamsteren waard.
Voor échte kakkers: Deze luxueuze rolletjes zijn het hamsteren waard

De uitbraak van het huidige virus brengt enorm veel onrust, discussie en verwarring met zich mee. De grootste verwarring (om het luchtig te houden) is de obsessie voor toiletpapier. Gelukkig biedt The Good Roll uitkomst voor diegenen die geen rolletje weten te bemachtigen.

LEES OOK: Deze strikte regel moet Meghan Markle volgen wanneer zij naar het toilet gaat

Nederlanders zijn massaal toiletpapier gaan hamsteren. En niemand begrijpt precies waarom. Met als gevolg: de schappen met toiletpapier in de supermarkten zijn leger dan leeg te noemen. Melle Schellekens, oprichter van wc-papierbedrijf The Good Roll, vertelt: "Het is vijf tot zes keer drukker dan normaal." Maar dat begrijpen we wel, want het bedrijf heeft toiletrolletjes waar je U tegen zegt. Voor de échte kakkers, zullen we maar zeggen.

Vrolijk wc-papier met een missie

The Good Roll biedt uitkomst voor diegenen die al dagen lang achter het net vissen om een pak met wc-rollen te bemachtigen. Het enige wat je hoeft te doen is de rollen bestellen via de webshop en ze worden contactvrij bezorgd. Fijn om te weten: de rollen zijn ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled papier, dus boomvriendelijk, en 50% van de nettowinst gaat naar de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden. Leuke bijkomstigheid, de rollen zien er geestig uit waardoor je je staycation iets vrolijker kunt maken.

Bijzonder verhaal

The Good Roll verstuurt momenteel ook gratis toiletrollen naar mensen met een bijzonder verhaal. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hen een berichtje sturen met tekst en uitleg waarom jij een doos wc-rollen moet ontvangen. “We hebben afgelopen week een groep verpleegkundigen geholpen en een huis met jonge gehandicapte kinderen die een risicogroep vormen en hierdoor hun huis niet uit mogen. Ook heel veel ouderen hebben een doos gekregen,” aldus Melle. thegoodroll.nl

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f04ca4b88213', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws