doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zo slaap je elke nacht als een roos... met giga korting!

Tijd voor onze beauty sleep. En dat doen we uiteraard zo glam mogelijk.
.
Zo slaap je elke nacht als een roos... met giga korting!

Tijd voor onze beauty sleep. En dat doen we uiteraard zo glam mogelijk. Het liefst op een boxspring, want: zeer comfortabel, divalicious en... nu met meer dan 50% Beau Monde korting!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Geen 'prinses op de erwt'-gedoe meer, iedereen wordt uitgeruster én mooier wakker dan ooit met zo'n heerlijke boxspring. Ultiem slaapcomfort dus, en dat gunt Beau Monde jou ook. Want goed slapen zorgt voor een frissere blik en stralende uitstraling. Vandaar dat we twee boxsprings van Beddenleeuw.nl hebben geselecteerd speciaal voor jou. Verkrijgbaar voor een Beau Monde prijsje. Veel comfort voor weinig dus. Enige nadeel? Opstaan wordt nu wel heel moeilijk!

Als lezeres krijg je speciale Beau Monde korting op boxspring Emma of boxspring Nina : 50% korting + nog eens 10% lezerskorting. En dat niet alleen: je ontvangt ook nog een gratis koudschuim topper. Daar hoef je geen nachtje over te slapen, toch?

Boxspringset Emma

Wij wensen je alvast welterusten, want als je eenmaal deze boxspring hebt uitgeprobeerd, wil je niks anders meer!

Even wat feitjes op een rij: boxspring Emma (160 x 200) is uitgerust met een elektrisch verstelbare bodem, comfort soft-boxen met elektrische verstelling voor een gelijkmatige drukverdeling, een snelle en probleemloze vochtafvoer en optimale luchtcirculatie.

De matrassen in deze set zijn opgedeeld in 7-zones, met pocketveren met verschillende hardheden. Aan weerszijde van de matrassen zijn de drukverdelers. Het matras voelt zacht tot middelhard aan, draagt bij aan een goede houding en biedt een prettig ligcomfort.

Inclusief twee draadloze afstandsbedieningen, gratis koudschuim topper (SG25) en glad hoofdbord. In granietgrijs of zwart.

Beau Monde prijs!

Normale prijs: € 1.998

50% Beddenleeuw.nl korting = € 999

+ 10% Beau Monde korting (met gratis KS Topper) = nu slechts € 899

Leverbaar binnen 3 weken, gratis bezorgd, twee jaar garantie

Boxspringset Nina

Eén van de best uitgeruste boxsprings. Slapen was nog nooit zo'n feestje dankzij de elektrisch verstelbare bodem waarmee zowel het hoofdeinde als het voeteneinde op de gewenste hoogte kunnen worden ingesteld.

Deze kwalitatief hoogwaardige set (180 x 200) bestaat uit twee comfort soft-boxen met elektrische verstelling (voor gelijkmatige drukverdeling) en twee matrassen met pocketvering die bijdragen aan een intense en gezonde nachtrust. De 7 zones in dit 20 cm dikke matras zorgen ervoor dat ieder lichaamsdeel de juiste ondersteuning krijgt. Door de holle kern in de pocketveren kan het matras moeiteloos vocht afvoeren en lucht laten circuleren, waardoor het ook langer als nieuw aanvoelt.

Inclusief gratis koudschuim topper (HR40), decoratief hoofdbord en decoratieve plint.

Beau Monde prijs!

Normale prijs: € 2.714

50% Beddenleeuw.nl korting = €1.357

+ 10% Beau Monde korting (met gratis KS Topper) = nu slechts € 1.221

Leverbaar binnen 3 weken, gratis bezorgd, twee jaar garantie

Meer info & bestellen?

Wacht niet te lang met deze geweldige Beau Monde korting, maar ga snel naar Beddenleeuw.nl

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws