Olcay Gulsen en Merel Westrik dagen VI-trio uit

Merel en Olcay willen binnenkort een uitzending maken met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Waarom? Om hen aan te spreken op hun vrouwonvriendelijke uitspraken.

Merel en Olcay willen binnenkort een uitzending maken met Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Waarom? Om hen aan te spreken op hun vrouwonvriendelijke uitspraken.

LEES OOK: Hoe gaat het nu met Sabia Boulahrouz?

In de eerste uitzending van het nieuwe seizoen "Ladies Night" vertelde Manon Meijers, de vriendin van Guus Meeuwis, dat René van der Gijp haar de 'omgebouwde broer van Guus' had genoemd. Dit heeft haar toentertijd erg gekwetst. 

Hij zou zich moeten schamen

"Inmiddels heb ik er afstand van genomen, maar ik was er ziek van. Ik had op die foto waar ze het over hadden hakken aan en heb daarna moeite gehad om opnieuw hakken aan te doen." Olcay nam het voor haar op en begon over de huidige maatschappij. Dat men te veel aan bodyshaming doet en dat mannen vrouwen altijd op hun uiterlijk beoordelen. "Zo raar dat een vrouw veel meer aan een ideaalbeeld moet voldoen dan een man.

Eikels gewoon

Olcay noemde het drietal uit Veronica Inside: "Drie fucking irritante lelijke leeghoofden, eikels gewoon." In de radio uitzending van Wilfred Genee zei ze geen spijt te hebben van haar uitspraken en zeker haar excuses niet zal aanbieden. "Vrijdag mogen jullie me terugpakken in jullie eigen uitzending," zei ze erover. 

Tien jaar jonger

Merel nodigde hen vervolgens alle drie uit. "Wij hebben een grote studio, goed licht waardoor jullie er ook nog eens tien jaar jonger uitzien, kunnen jullie volgende week woensdag?" Olcay beaamde dat dit spannende televisie op zou leveren. Genee heeft aangegeven wel interesse te hebben, maar helaas lukt het hem niet om te komen vanwege Champions League-wedstrijden. 

BEELD: BSR Agency

Laatste nieuws