doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

'Prins Philip heeft niet lang meer'

Harry en Meghan keren terug naar Engeland voor het afronden van hun laatste koninklijke taken nu ze nog senior leden van de royal familie zijn.
.
'Prins Philip heeft niet lang meer'

Harry en Meghan keren terug naar Engeland voor het afronden van hun laatste koninklijke taken nu ze nog senior leden van de royal familie zijn. Een voormalig woordvoerder van de koninklijke familie beweert dat het 'hatelijk en onattent' zou zijn wanneer zij Archie níet mee zouden nemen naar Engeland. Prins Philip tikt in juni de 99 aan en heeft volgens de oud-woordvoerder niet lang meer te leven.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Kate in Ierland: Liefde met William bloeit weer op

De hertogin van Sussex landt naar verluidt vanavond pas in Groot-Brittannië. Ze zal prins Harry vergezellen tijdens de Endeavour Awards 2020 vanavond. Het royal gala moment eert gewond of ziek militair personeel en veteranen die sport en andere avontuurlijke uitdagingen zijn gaan gebruiken als onderdeel van hun herstel. Hieronder een kiekje van de Sussex'jes uit 2019.

Dickie Arbiter (hij was woordvoerder van de koningin van 1988 tot 2000) zei dat het "heel jammer zou zijn als het paar hun zoon niet mee zou nemen om tijd met zijn gezin door te brengen". Hij vervolgt: "Ik zou het hatelijk en erg onattent vinden. De koningin en de prins zijn beiden op leeftijd, zij wordt in april 94 en hij in juni 99. Beiden zullen niet lang meer bij ons zijn. En je moet ook praktisch denken, prins Philip lag tijdens Kerst in het ziekenhuis, hij zag er behoorlijk zwak uit toen hij naar buiten kwam. Hij vertoeft zijn tijd op Sandringham en wordt niet vaak meer gezien."

Ook denkt de voormalig woordvoerder dat er altijd wel een smoes te verzinnen valt om Archie niet mee te nemen naar zijn familie in Engeland. "Hij is te jong om te vliegen, wordt dan waarschijnlijk gezegd. Maar hij kon afgelopen oktober wel naar Zuid-Afrika vliegen voor dat bezoek. Ik geloof dat ze hem gewoon moeten meenemen. Hij moet tenslotte zijn familie ontmoeten, zijn familie krijgt geen tijd om hem te zien, omdat Harry en Meghan in Canada of in de Verenigde Staten zitten."

Hij vervolgt: "Mensen op deze leeftijd worden broos en het zou heel jammer zijn als zij Archie niet meer kunnen zien." Wanneer Meg samen met kleine Archie overvliegt, worden er 50.000 euro aan beveiligingskosten opgeteld. Safety first people!

Tijdens de korte trip in Harry zijn thuisland zien we de hertog en hertogin bij Mountbatten Music Festival in de Royal Albert Hall en tijdens Commonwealth Day in Londen

BRON: DAILYMAIL, MAIL ONLINE, BEELD: BSR AGENCY. THE ROYAL FAMILY

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws