doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Queen tegen Harry: 'Je kunt elk moment je Koninklijke Titel terugkrijgen'

De Britse koningin Elizabeth en kleinzoon Harry hebben afgelopen zondag samen om tafel gezeten en hebben het een en ander uitgesproken. Het blijkt een emotioneel moment te zijn geweest.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Queen tegen Harry: 'Je kunt elk moment je Koninklijke Titel terugkrijgen'

De Britse koningin Elizabeth en kleinzoon Harry hebben afgelopen zondag samen om tafel gezeten en hebben het een en ander uitgesproken. Het blijkt een emotioneel moment te zijn geweest. Maar een ding is zeker: De Queen zet haar kleinzoon niet zomaar aan de kant.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: De Royal Fab Four gaan zich weer herenigen

Het leven gaat niet alleen maar om rozengeur en maneschijn, daar is Elizabeth wel achtergekomen. De 93-jarige heeft een roerige tijd achter de rug, waarin schandalen, scheidingen én terugtreding van senior leden voorbijkwamen. Harry en Meghan hebben een tijd geleden aangegeven een stap terug te doen in de koninklijke familie en het neerleggen van hun koninklijke taken hoort hierbij. Sindsdien staat de royal family op zijn kop. Harry kwam afgelopen weekend zijn omaatje alleen onder ogen. 

De koningin en de Britse prins hadden een vier uur durende meeting op Windsor Castle om de lucht tussen hen te klaren. Tijdens dat gesprek heeft The Queen tegen Harry gezegd dat hij altijd welkom is bij haar en dat hij zijn koninklijke titel weer terug mag nemen, mocht hij dat willen.

Een bron vertelt aan The Sun dat Queen Elizabeth aan het einde van het gesprek tegen haar kleinzoon zei dat Harry 'erg geliefd is en altijd met open armen zal worden ontvangen'. Het niet gek te krijgen staatshoofd heeft slechts één doel: de monarchie kunnen overdragen aan haar opvolger. En dat doet ze met stoïcijns plichtsbesef. Zo’n monument raakt echt niet van de leg door een verliefde kleinzoon en zijn in zelfhulp-lingo prevelende vrouw... Twee prekerige dertigers die nog wel eens met weemoed zullen terugdenken aan de belangstelling en privileges die eerder zo vanzelfsprekend waren. En de Queen? ‘Keep calm and carry on’ is het devies.

BRON: THE SUN, RTL BOULEVARD, BEELD: GETTY IMAGES, BSR AGENCY

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws