Foto's: Is dit het nieuwe paleisje (van 10 miljoen) waar Harry & Meghan gaan wonen?

Happy New Home?
Foto's: Is dit het nieuwe paleisje (van 10 miljoen) waar Harry & Meghan gaan wonen?

Vanaf 31 maart pakt het Sussex personeel z'n koffers, want vanaf dan mogen Harry en Meghan zichzelf geen koninklijke hoogheden meer noemen en is het 't einde van 'Sussex Royal', zo heeft koningin Elizabeth besloten. Dit betekent dat ze hun (koninklijke) huisvesting elders moeten gaan zoeken. 

LEES OOK: Megxit: Kate is het geheime wapen voor monarchie

Ondertussen hebben H&M zich gehuisvest in Canada, in een villa (met een prijskaartje van zo'n 14 miljoen), maar verwacht wordt dat ze al gauw het Canadese stulpje zullen inruilen voor iets in Los Angeles. Volgens diverse makelaars hebben de hertog en hertogin interesse getoond in een Malibu landhuis, zo'n 50 kilometer van Meghan haar moeder, Doria, vandaan. En ook leuk: Kylie Jenner heeft ooit in het huis gewoond. 

Het gigantische huis is gelegen in Serra Retreat, een van de weinige bewaakte gemeenschappen van Malibu en misschien wel het meest privé van heel LA.

Het huis wordt omringd door eiken en heeft meer dan 12.000 m² aan leefruimte, zo'n 8 slaapkamers en 10 badkamers, een enorme wijnkelder, een grote woonkeuken, een dansstudio, diverse zwembaden en een tennisbaan. Best leuk voor een eerste koophuis toch? Happy new home anyone?

BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed56396ce1b3', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws