Buddha to Buddha opent House of Valentine

Liefde en lust in de ultieme dating experience.
Buddha to Buddha opent House of Valentine

In het kader van Valentijnsdag wil het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha mensen dichter bij elkaar brengen. Naar aanleiding van de Up to Date campagne, waar er volop ruimte is voor liefde en lust, organiseren zij de ultieme date bij een pop-up café in hartje Amsterdam; Buddha to Buddha’s House of Valentine.

LEES OOK: Happy Valentine! 5x Beau Monde voor €15

Valentijnsdag staat weer voor de deur en dit jaar helpt Buddha to Buddha iedereen die daarvoor openstaat, met een date om nooit te vergeten. Van 7 tot en met 14 februari opent het sieradenmerk Buddha to Buddha’s House of Valentine op de Haarlemmerdijk 180 in Amsterdam. Of je nu een nieuwe vlam meeneemt, een oude liefde nieuw leven wil inblazen of juist lust boven liefde verkiest. Het kan allemaal in het tijdelijke Valentijns café van Buddha to Buddha.

Amoureuze ontdekkingstocht

Buddha to Buddha’s House of Valentine is verdeeld in vier verschillende zones, die zo zijn ingericht dat je de persoom die je meeneemt naar deze liefdevolle plek - zowel fysiek als mentaal - beter leert kennen. Voor deze gelegenheid is er onder andere een speciaal kaartspel ontwikkeld om de amoureuze ontdekkingstocht te versnellen en spannender te maken. Het spel is voor alle bezoekers van de pop-up, maar ook verkrijgbaar bij de Buddha to Buddha juwelier; instore en online.

Waar en wanneer?

House of Valentine is van 7 februari tot en met Valentijnsdag (14 februari) geopend tussen 16.00 en 22.00 uur. Iedereen is welkom, dus neem je geliefde of die leuke date mee voor een unieke ervaring. Loop langs of wees zeker van een plek door je aan te melden via deze link. Houd de social media van Buddha to Buddha in de gaten voor meer informatie. Naast een geweldige date krijg je ook nog een cadeau mee naar huis.

Buddha to Buddha

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging de oprichter op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars aan over te houden, maakte hij een schets en vroeg een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. Daarmee was de eerste Buddha to Buddha armband een feit. Sindsdien staat Buddha to Buddha wereldwijd bekend om exclusieve handgemaakte sieraden, met aandacht ontworpen in Amsterdam en met liefde gemaakt door de beste zilversmeden in Azië. buddhatobuddha.nl

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f7067ba11fec', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws