doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

She strikes again! Samantha Markle: 'Zonder papa was jij serveerster geworden'

De halfzus van Meghan heeft werkelijk waar geen goed woord voor haar zusje over. Nu sneert ze weer een eind weg.
.
She strikes again! Samantha Markle: 'Zonder papa was jij serveerster geworden'

She strikes again... De halfzus van Meghan heeft werkelijk waar geen goed woord voor haar zusje over. Nu sneert ze weer een eind weg.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Thomas Markle: 'Ik was graag bij de doop van Archie geweest'

Meghan haar vader, Thomas Markle, ook had geen goed woord te zeggen over het vertrek van zijn dochter en schoonzoon uit het Britse Koninklijk Huis. Ook gaf 'ie aan: als Meghan niks van zich laat horen en het contact tussen beiden laat zoals het is, dan zal hij elke maand een interview geven. En deze zullen niet zoetsappig zijn. "Ik wil niet voor de rest van mijn leven in stilte in mijn woonkamer zitten wachten tot iemand contact met me opneemt. Ik heb geen andere manier om hen te bereiken. Dus doe ik een interview en wacht ik dertig dagen op een antwoord. Het is de enige kans die ik heb", vertelt hij.

Ondanks dat de twee een paar heftige jaren achter de rug hebben, is Thomas er van overtuigd dat het nog goed kan komen tussen hem en Meghan. "Ik zou tegen haar zeggen: ‘Ik houd van je, laten we gaan zitten en dit oplossen.'" Volgens Thomas is zijn ruzie met Meghan één groot misverstand, dat tussen twee families opgelost moet worden. "Ik weet niet echt hoe ik dit moet aanpakken, maar ik blijf hopen dat we op een bepaald moment weer bij elkaar komen. Op dit moment gaat het voor meer problemen zorgen, en wat ik nu zeg zal ook voor problemen zorgen. Maar ik ben zo teleurgesteld dat ik mijn kleinzoon nog niet heb gezien en ik mis mijn dochter écht", aldus Thomas.

Ook halfzus Samantha deelde haar mening (beide vrouwen hebben dezelfde vader) over het vertrek: "Ze moet gewoon volwassen worden en het juiste doen."

Ook sprak ze over hun vader die kapot van verdriet zou zijn. "Ik vind het heel erg voor mijn vader. Want zonder hem was ze hooguit een serveerster geworden. Hij gaf haar alles en hoe zij nu met hem omgaat is gewoon verschrikkelijk." Meghan heeft sinds haar bruiloft met prins Harry geen contact meer met haar vader. Samantha noemt Meghan een sociopaat. "Ze is hem verschuldigd hem op te zoeken of te bellen voor hij overlijdt. Anders is ze echt een sociopaat."

BRON: THIS MORNING, BEELD: BSR AGENCY

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws