5 redenen voor een staycation in eigen land

Er zijn genoeg redenen voor een staycation, oftewel; lekker op vakantie in eigen land.

Heel Nederland surft weer op het wereldwijde web, op zoek naar de ultieme vakantie, het liefst zo ver mogelijk weg van hier. Maar om uit te rusten hoef je echt niet met een volgepropte koffer de grens over. Er zijn genoeg redenen voor een staycation, oftewel: lekker op vakantie in eigen land.

Waarom je dat zou willen? Hier de vijf redenen!

  1. No-stress. Je hoeft geen hutkoffer én een handbagage trolly én handtas of rugzak in te pakken. Één koffer voldoet. Kortom, geen inpak stress meer.
  2. Duurzaamste vakantie ooit. Help het milieu een handje door dit jaar niet voor een verre vliegreis te kiezen maar juist voor de trein of kort ritje met de (elektrische) auto.
  3. Bespaar geld. Dit keer ben je niet weer een fortuin kwijt aan prijzige vliegtickets maar ben je voor een tientje al op plek van bestemming. Met het geld dat je bespaard kun je een extra keer lekker uiteten gaan of een must-visit museum bezoeken.
  4. Zeeën van tijd. Geen ellenlange wachtrijen voor de douane bij Schiphol, geen wekkers meer op extreem vroege tijden én geen vertragingen. Je staycation begint wanneer jij dat wilt.
  5. Nieuwe hotspots ontdekken. Het is dé manier om je eigen land beter te leren kennen. Bezoek dat ene museum of nieuwe restaurant, dit is je kans. Maak een lijstje met plekken waar je altijd al een keer heen wilde gaan of nieuwsgierig naar bent, en ga je lijstje af.

Hotel in Amsterdam

Heb je nog een reden nodig om op staycation te gaan? Pulitzer Amsterdam, hét design-hotel van het land, heeft een speciale staycation deal voor iedereen woonachtig in Nederland. Je ontvangt nu namelijk 30% korting op de normale kamerprijs én kunt kiezen voor valet parking met 50% korting (om je het zoeken naar een parkeerplekje op de Amsterdamse grachten te besparen). Boek nu in de maanden januari of februari 2020 via [email protected].

Laatste nieuws