Frank van der Lende: 'Ik ben niet de allerknapste, maar door mijn uitstraling vinden vrouwen me knap'

Van huis uit is radio-dj Frank (31) gewend aan complimentjes. Toch is hij er niet de man naar om de zaken te laten gaan.
Frank van der Lende: 'Ik ben niet de allerknapste, maar door mijn uitstraling vinden vrouwen me knap'

Van huis uit is radio-dj Frank (31) gewend aan complimentjes. Toch is hij er niet de man naar om de zaken te laten gaan. “Ik zou de teugels vaker moeten laten vieren, maar dat vind ik lastig."

productie & tekst FLEUR BAXMEIER foto’s BOP MULDER styling DANIËLLE DINKGREVE visagie MARIJE ROSENBACH

Wat heeft je jeugd je gebracht?

“Mijn familie komt uit Amsterdam, maar vlak voor mijn komst verhuisden m’n ouders naar het dorpje Uithoorn. M’n vader had een kledingzaak in de Bijlmer, mijn moeder is nog steeds lerares. Ze zijn altijd vrijdenkend geweest en bespraken alles met m’n broer en mij: van schoolprestaties tot drugsgebruik en vriendinnetjes. Ze straalden erg uit dat je mag zijn wie je wilt zijn, wat mij zelfvertrouwen gaf om mijn eigen keuzes te maken. Ik droeg graag grote gekleurde nepbontjassen en deed elk jaar mee aan Gay Pride, waardoor veel mensen dachten dat ik op jongens viel. Dat maakte mij niets uit.”

Wie of wat is de grootste liefde in je leven?

“Hanna. We zijn vierenhalf jaar samen en sinds 1 juni verloofd. Ik wilde haar al lang ten huwelijk vragen, maar ik dacht: rustig aan. Ik heb het via de traditionele weg gedaan: eerst vroeg ik haar vader om haar hand, daarna heb ik een officieel aanzoek gedaan. Ik was fucking zenuwachtig, maar het ging precies zoals ik wilde. En nu gaan we trouwen! Dat is ouderwets, maar ik vind het een mooie bevestiging van wat we hebben: ik kies écht voor jou. Steeds meer van mijn vrienden krijgen kinderen. Heftig, die verantwoordelijkheid en de impact op je eigen leven, maar ook heel mooi om te zien. Het geeft je een doel in het leven.”

Nooit meer seks of nooit meer een telefoon?

“Nooit meer een telefoon. Een telefoon is handig, maar seks is belangrijker. Omdat het fijn is, met mijn verloofde in ieder geval wel. En het is heel intiem, waardoor je dichter bij elkaar komt. Ik hoor wel eens van bekende collega’s dat zij vrijpostige voorstellen van vrouwen krijgen, maar dat heb ik eigenlijk nooit meegemaakt. Misschien omdat ik op social media duidelijk laat zien dat ik een vriendin heb. Zij is mijn grote liefde, dat mag iedereen weten. Daardoor beseffen andere vrouwen waarschijnlijk dat ze geen kans maken.”

Wat zie je als je in de spiegel kijkt?

“Een gelukkig man. Natuurlijk zijn er puntjes waarmee ik minder blij ben, maar over het algemeen ben ik best zelfverzekerd. Ik weet dat ik niet de allerknapste ben, maar door die joie de vivre-uitstraling vinden vrouwen me toch wel knap. Verder valt m’n gouden tand op. Sinds ik dat zag bij rapper Sef, wilde ik het ook. Mijn vriendin vindt het heel lelijk, dus het is geen blijvertje. Maar voor nu ben ik er nog heel content mee.”

Meer lezen over Frank? Je leest het in de nieuwe Beau Monde.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6c192fdcfdf', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws