Making Of: Covershoot met Edsilia Rombley

De nieuwe Beau Monde ligt weer in de winkel, en deze keer staat niemand minder dan Edsilia Rombley op de cover.
Making Of: Covershoot met Edsilia Rombley

De nieuwe Beau Monde ligt weer in de winkel, en deze keer staat niemand minder dan Edsilia Rombley op de cover. Twee keer deed ze mee als deelnemer aan het songfestival, en twee keer gaf ze de Nederlandse stemmen door. Maar in mei is Edsilia Rombley zelf de host van het ‘Eurovisie Songfestival’. Tijdens de covershoot straalt ze op elke foto en dit zijn de backstage beelden:

Helemaal in shape is ze klaar voor haar miljoenenpubliek. “Als ik nu twintig kilo in de sportschool til, denk ik: dat zat allemaal op mijn lijf.”

Ze is immers 15 kilo afgevallen – ‘van maat 44 naar maat 38’ – en gaat haar fitte voorkomen showen in een reeks kleurrijke setjes. “Nu ik slanker ben, heb ik een volledig nieuwe garderobe moeten shoppen. In het begin bleef ik mijn grote broeken dragen, met een ceintuur eromheen. Mijn vriendinnen hadden zoiets van "Edsiel, come on, dit kan écht niet meer".

Once in a lifetime

Volgens Edsilia is het presenteren van het songfestival een once in a lifetime opportunity. "Omdat ik zelf twee keer op het Songfestival heb opgetreden, weet ik als geen ander hoe de artiesten zich voelen en kan ik me goed inleven. Natuurlijk ben ik zenuwachtig, maar mijn moeder riep meteen: ‘Jij kán dit!’ Tjeerd en onze dochters zijn ook supertrots. Mijn familieleden zitten straks allemaal in de zaal, als mijn eigen ‘delegatie’!” 

Meer over Edsilia lezen? Je leest het in de nieuwe Beau Monde!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6d8b63085ad', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws