Hoe Team Meghan al jarenlang achter de schermen werkt aan verdere carrière

De hertogin heeft haar lijntjes al uitgezet. Of nouja, Team Meghan deed 't.
Hoe Team Meghan al jarenlang achter de schermen werkt aan verdere carrière

Duidelijk wordt, wanneer Harry en Meghan een stap terug doen uit de koninklijke familie, dat ze er voorlopig nog warmpjes bijzitten. De hertogin heeft haar lijntjes al uitgezet. Of nou ja, Team Meghan deed 't.

LEES OOK: Zó staan Harry en Meghan ervoor na steun van Queen

Het plan om uit de koninklijke familie te stappen als senior leden is niet uit het niets opgedoken. Hier waren de Sussex'jes al een tijdje mee bezig. De PR-agent (Nick Collins), advocaat (Rick Genow) en business manager (Andrew Meyer) uit Meghans Hollywoodtijd bleven namelijk de afgelopen jaren op zoek naar nieuwe kansen in de film- en tv-sector. In alle stilte, dat wel. 

De plotselinge aankondiging van de wens van vertrek was ook nog maar net aangekondigd of de hertogin had een contract getekend met Disney. Meghan zal een voice-over doen in ruil voor een donatie aan de liefdadigheidsinstelling Elephants Without Borders

Opmerkelijk is dat onderneming Frim Fram Inc (Meghans bedrijf achter onder andere haar voormalige lifestyleblog The Tig) volgens de bedrijfsgegevens van de staat Delaware daar geregistreerd was op 30 december 2019. En een dag later uit de ondernemingslijst van de staat Californië was verdwenen. "Delaware staat bekend als een staat die heel discreet omspringt met bedrijfsinfo en daarom populair is bij ondernemingen die geen pottenkijkers willen." Zakelijke activiteiten moeten dus zo geheim mogelijk blijven, vindt de hertogin van Sussex. Punt.

BRON: DAILY MAIL, HLN, BEELD: BSR AGENCY

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2afed6a6b13', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws