Sylvie Meis onthult details over bruiloft met Niclas Castello

Maar of het een glamourbruiloft wordt?

Sylvie Meis is dolgelukkig in de liefde en helemaal klaar voor haar bruiloft. Samen met liefje/verloofde Niclas Castello is ze druk haar aanstaande wedding aan het plannen. Tót in de details. Een paar tipjes van de sluier…

LEES OOK: Wait, what: werknemers Sylvie Meis sluiten weddenschappen over relaties

De diva wilt het graag klein en intiem houden waar alleen familie en naaste vrienden welkom zijn. Een groot glamourhuwelijk wordt het dus niet. "Het zullen een paar informele, ontspannen en emotionele dagen zijn, romantisch en intiem. Er komt geen groot showbizzcircus", vertelt de blondine. 

Couture

Over locatie en data houdt de presentatrice haar lippen stijf op elkaar. Gelukkig weten we haar plannen over haar droomjurk al wel. "Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Hij zal velen verrassen!" De ontwerper staat bekend om zijn extravagante trouwjurken, met zijden tule rokken en Italiaans ivoorkant. We zijn nu al benieuwd naar het ding. 

Vonk

Afgelopen oktober bracht het liefdeskoppel het blije nieuws naar buiten zich verloofd te hebben. De tortels ontmoetten elkaar begin juni op een huwelijk van een vriendin van Syl. Hier zou de vonk tussen de twee over zijn geslagen.

Castello

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Met hem kreeg ze zoon Damián. In 2017 verloofde ze zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving. Niclas Castello is een beroemde kunstenaar. Castello is niet zijn echte naam. De Duitser heet in werkelijkheid Norbert Zerbs en heeft onder anderen Beyoncé en Jay-Z in zijn klantenkring. Ook is hij een van de meest gezochte artiesten op het platform Artnet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

BRON: GALA, BUZZE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws