Wait, what: werknemers Sylvie Meis sluiten weddenschappen over relaties

Haar werknemers zijn de relaties van La Meis niet ontgaan..
Wait, what: werknemers Sylvie Meis sluiten weddenschappen over relaties

Het liefdesleven van Sylvie Meis is voor velen niet onbekend. Na de scheiding van Rafael van der Vaart heeft de presentatrice het vaak geprobeerd, maar tot nu toe zat the one er nog niet tussen. En dat is ook haar werknemers niet ontgaan.

LEES OOK: Sylvie Meis ontslagen door té laag decolleté

Weddenschappen

Hoewel ze haar liefdesleven de laatste jaren zo privé mogelijk wil houden, wordt er bij haar op kantoor in Hamburg uitgebreid over gechitchat. Sterker nog: de mensen die Sylvie in dienst heeft, sluiten zelfs weddenschappen over haar love life.

Grappig

"In mijn bedrijf wordt er, zoals in elk bedrijf, gepraat. Ik weet dat ze weddenschappen houden als ik met iemand aan het daten ben: 'Hoelang houdt deze het uit? En wanneer maakt Sylvie haar exit?'" Hoewel de blondine het vaak nogal vervelend vindt dat haar liefdesleven in de pers zo breed wordt uitgemeten, heeft ze daar at the office een stuk minder moeite mee. "Ik vind dat alleen maar grappig", aldus Sylvie. 

Ons rest alleen nog één vraag: zal Sylvie stiekem ook een wedje leggen?

BRON: GRAZIA

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed5472a1e9ee', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws