Brad Pitt is ongelukkig met zijn privéleven

De acteur noemt het zelfs "rampzalig", zo vertelde hij in Podcast WTF, waar hij samen met collega Leonardo DiCaprio te gast was.

De acteur noemt het zelfs "rampzalig", zo vertelde hij in Podcast WTF, waar hij samen met collega Leonardo DiCaprio te gast was. 

LEES OOK: Brad Pitt reageert op geruchten relatie Jennifer Aniston

Microscoop

De podcast ging over de gevolgen van beroemd zijn en wat dit voor de twee acteurs betekent wat betreft hun personal life. Brad Pitt zegt daarop dat hij het gevoel heeft onder een microscoop te leven. "Waarschijnlijk omdat mijn leven zo'n ramp is," voegde hij grappend toe. 

Daten met mams?

Toen Pitt afgelopen zondag tijdens de Golden Globes, zijn award voor beste mannelijke bijrol won (Once Upon A Time… In Hollywood), deed hij een kort woordje waarin hij iedereen bedankte. Daarin zei hij ook al dat het zo vermoeiend was om continu aan zijn liefdesleven herinnerd te worden. Als grapje zei hij toen, dat hij graag zijn moeder mee had genomen, maar dat iedereen meteen weer iets zou vermoeden als er een vrouw naast hem zou staan. "Dan zeggen ze gelijk dat we aan het daten zijn en dat zou wat ongemakkelijk worden…"

Sinds zijn scheiding werd er een aantal keer een nieuwe vrouw naast de acteur gespot, echter heeft hij nooit iets bevestigd. 

BEELD: ANP Agency

Laatste nieuws