Goede voornemens? Dit is de eerste alcoholvrije bar van Nederland

De allereerste alcoholvrije bar van Nederland, Bar 0.020, is er om je te helpen om zo al je goede voornemen te kunnen aftikken. Want je vindt hier de warmte en gezelligheid van een kroeg, maar niet de verleiding van alcohol.
Goede voornemens? Dit is de eerste alcoholvrije bar van Nederland

Stoppen met roken, drinken en gezonder gaan leven nu het nieuwe jaar begonnen is. Zo luiden de goede voornemens van de meesten. Toch lukt het niet iedereen om ze vol te houden en gooien sommigen deze voornemens al na een week of twee overboord. De allereerste alcoholvrije bar van Nederland, Bar 0.020, is er om je te helpen om zo al je goede voornemen te kunnen aftikken. Want je vindt hier de warmte en gezelligheid van een kroeg, maar niet de verleiding van alcohol.

LEES OOK: 5 goede voornemens die je wél kunt volhouden

De bar heeft als doel mensen te helpen gezonder te gaan leven en minder alcohol te drinken. Het is een bar waar je wel de warmte en gezelligheid van een kroeg vindt, maar niet de verleiding van alcohol. Oprichtster Mariska Leising: “De bar is bedoeld voor gezellige mensen die als doel hebben om een maand niet te drinken en die ook nieuwsgierig zijn naar alcoholvrije dranken.”

Dry January

Op 3 januari 2020 opent de alcoholvrije pop-up Bar 0.020 haar deuren in de binnenstad van Amsterdam. Het doel van de bar is om mensen op een positieve en gezellige manier Dry January door te laten komen. Op 31 januari sluit de bar haar deuren weer. Met op zaterdag 1 februari - als ultieme beloning voor iedereen die alcoholvrij de maand is doorgekomen - een knallend afsluitfeest. Yay! 

Muziek

Bar 0.020 heeft niet alleen partnerships met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook met muzikanten en artiesten. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ, zodat je dansend het weekend in kan gaan. Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen. En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescafé met een entertainmentteam! barnulpuntnultwintig.nl

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f67854f5610e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws