Olcay Gulsen openhartig over toekomstplannen met Ruud de Wild

Het woord is eruit: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn smoorverliefd op elkaar.

Het woord is eruit: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn smoorverliefd op elkaar. De twee waren al langere tijd aan het daten en doen nu een boekje open over hun eventuele toekomstplannen.

LEES OOK: Olcay Gulsen: 'Mijn gewelddadige jeugd gaf me een blokkade'

Gezellig

RTL Boulevard gaat bij het koppel langs om te vragen hoe het nou zit tussen de twee. Olcay liet namelijk al eerder weten het 'erg gezellig met Ruud te hebben', maar inmiddels lijkt het toch wat serieuzer tussen hen. “Dit is de allerleukste vrouw die ik ooit ontmoet heb”, vertelt Ruud over Olcay. 

Toekomstplannen

Het lijkt er zelfs op dat het stel al klaar is om de volgende stap te zetten. “Ruud is drie keer getrouwd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht”, vertelt Olcay. Ruud voegt daaraan toe: “Ik ben heel verliefd op haar." Hij ziet een huwelijk dan ook wel zitten. “Ik wil het wel", antwoordt Ruud.

Een bruiloft zit er voor beide love birds dus wel in, maar hoe zit het met een baby? “Ik vind het heel leuk zoals we het nu hebben”, vertelt Olcay. Ruud ontwijkt de vraag in eerste instantie, maar Olcay pusht hem toch om te antwoorden. “Geef nou eens antwoord, Ruud. Ja of nee?” Hierop antwoordt hij met een grote glimlach “Ja”. Ahw, how cute!

BRON: GRAZIA 

Laatste nieuws