doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Rachel Hazes openhartig over daten

Rachel Hazes is aan het daten. Ondanks dat dit hartstikke leuk is, blijft het lastig voor de moeder van André en Roxeanne Hazes.
.
Rachel Hazes openhartig over daten

Rachel Hazes is aan het daten. Ondanks dat dit hartstikke leuk is, blijft het lastig voor de moeder van André en Roxeanne Hazes. Openhartig legt ze uit waarom.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Beau Monde viert de Kerst! 10X Beau Monde voor maar €30

Daten

"Ik sta open voor een nieuwe relatie. Ik ben ook al aan het daten", vertelt Rachel. Intussen heeft ze zelfs al een paar dates achter de rug. "Dat is wel iets wat niet makkelijk is, want ik durf me niet kwetsbaar op te stellen. Al in het eerste afspraakje gaf ik aan dat ik het lastig vind om me aan iemand over te geven", vertelt ze.

Lastig

"Wat ook meespeelt, is dat ik niet weet of ik leuk gevonden word om mezelf of omdat ik de weduwe van André ben. Het is lastig om daar een antenne voor te ontwikkelen. Maar ik ga het niet uit de weg, want er komt een dag dat ik weer verliefd word", voegt ze eraan toe.

Nog iets wat Rachel heel zeker weet, is dat ze nooit meer zal samenwonen met een man. "Mijn huis ademt in alles André Hazes uit. Het zou vreemd aanvoelen om daar met mijn nieuwe partner te wonen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Trouwambtenaar Benny Hölzken (@babs_benny) op

BRON: GRAZIA

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws