doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Huilen doet Brad Pitt al twintig jaar niet meer

Hij zou al meer dan 20 jaar niet meer gehuild hebben, maar sinds de komst van zijn kinderen is hij wel wat sneller geraakt door de dingen die om hem heen gebeuren.
.
Huilen doet Brad Pitt al twintig jaar niet meer

De een huilt bij elke zielige scéne uit een serie op tv, terwijl een ander nooit huilt. Dat nooit huilen is ook het geval bij acteur Brad Pitt. Dat vertelde de 55-jarige acteur tijdens een gesprek met Anthony Hopkins. Hij zou al meer dan 20 jaar niet meer gehuild hebben, behalve tijdens zijn acteerklussen natuurlijk. Maar sinds de komst van zijn kinderen is hij wel wat sneller emotioneel door de dingen die om hem heen gebeuren.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: Dit is waarom we allemaal van Oprah Winfrey houden

"Ik ben een niet-huiler. Ik heb al zo'n 20 jaar niet meer gehuild, maar merk nu ik wat ouder ben, dat ik sneller geraakt word", vertelt Pitt aan het blad Interview, waarbij hij samen met de 81-jarige Anthony Hopkins in gesprek ging.

6 kinderen

Hij wordt voornamelijk geraakt door zijn kinderen, vrienden en het nieuws. Samen met zijn ex-vrouw heeft Brad in totaal 6 kinderen. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh en een tweeling Knox en Vivienne.

Toekomst

Hopkins geeft aan dat het ouder worden hem steeds emotioneler maakt. "Ik weet niet in welke richting het bij mij zal gaan, maar ik denk dat het een goed teken is dat ik emotioneler word," aldus Pitt.

BRON: INTERVIEW, BEELD: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws